Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α' Φάση): Ταμυναϊκός-Αμαρυνθιακός 0-1

Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε 1-0 τον Ταμυναϊκό, για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου Εύβοιας. Παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι στο "Τσαρπάλειο", με αρκετές δυνατές μονομαχίες και λίγες αξιοσημείωτες στιγμές μπροστά στις δυο εστίες. 

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο εικοστό λεπτό με σουτ Σταματούκου που πέρασε λίγο έξω, με την ομάδα της Βάθειας να φτάνει στο γκολ επτά λεπτά μετά, με τον Η. Δήμου να πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, στην επαναφορά και έπειτα από αρχικό σουτ του Βεζιρτζόγλου και απόκρουση απ’ τον Ζωντό.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αλιβερίου προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας σαν καλύτερη στιγμή ένα σουτ λίγο πριν τη λήξη με τον Σταματούκο, που όμως δεν κατέληξε στα δίχτυα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Κωνστάντιος-Δάλλας.

ΓΚΟΛ: 27′ Η. Δήμου.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δ. Δήμου, Ι.Κ. Τσολάκος, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Γ. Πέππας (75′ Αντζέλι), Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα (75′ Τρεπεκλής), Ι. Μώρος (70′ Ντούρμας), Ποδαράς (34′ Κ. Πέππας).

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Ρούσσος, Ι.Θ. Τσολάκος, Σ. Μυρτέζα, Σπυράκης (78′ Μανής), Π.Δ. Σκριβάνος (65′ Μπατζέλης), Κοτρογιάννης (78′ Σταματάκος), Βεζιρτζόγλου (90′ Θ. Σκριβάνος), Η. Δήμου, Π.Λ. Σκριβάνος (90′ Μετοχιάτης).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου