Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Α' ΕΠΣΕ: Σταυρός-Ταμυναϊκός 0-2 (video)

Μεγάλη νίκη με 2-0 για τον Ταμυναϊκό μέσα στον Σταυρό, με τους Αλιβεριώτες να αποδεικνύουν γι' άλλη μια φορά ότι δεν αστειεύονται. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη παρέλασε με τη σημαία της ψηλά στα Μεσσάπια και πήρε σπουδαίο διπλό σε μια αρκετά δύσκολη έδρα.

Ο Ταμυναϊκός "καθάρισε" το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο του β' ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενος τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών του.

Ο Τσούτσης έγινε απειλητικός στο ξεκίνημα του ματς για τον Σταυρό, ενώ στις ευκαιρίες "απάντησε" ο Σταματούκος για τον Ταμυναϊκό στο 27', σε ένα όχι και τόσο γεμάτο -από κλασικές φάσεις- πρώτο ημίχρονο.

Γενικότερα, στο πρώτο ημίχρονο ο Σταυρός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Τσούτση στο 43' να εκμεταλλεύεται εκ νέου την ταχύτητά του, να πατάει την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ζωντού. 

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (47') ο Ταμυναϊκός βρήκε το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ και το ...δρόμο για τη νίκη.

Στην κόντρα επίθεση (μετά από κόρνερ) "χτύπησε" η ομάδα του Αλιβερίου, όταν Μπράχα έγινε αποδέκτης της μπάλας και σε μερικά δευτερόλεπτα βρέθηκε απέναντι από τον Σαμαρά, τον οποίο πλάσαρε και έκανε το 0-1. Η επιτομή του επιθετικού transition.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Ντούμας για το Σταυρό βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 55' ο "Κίλερ" Ταμυναϊκός εδραίωσε το προβάδισμά του, όταν ο Σταματούκος, ο οποίος κάνει καταπληκτικό πρωτάθλημα, βρέθηκε "φάτσα" με τον Σαμαρά και με ιδανικό τελείωμα έγραψε το 0-2.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ παρά την φιλότιμη προσπάθεια του Σταυρού να φέρει τούμπα την αναμέτρηση, συνθήκη που εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολη.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιάρας/Σέρρας-Δελχάς.

ΓΚΟΛ: 48′ Μπράχα, 56′ Σταματούκος.


ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Σαμαράς, Χατζηαντωνίου, Χασάνδρας, Ταψής, Ρεπετσάς, Σεΐτης, Τσούτσης, Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης (60′ Βογιατζής, 90’+ Γκίκας), Τζαμίχας (85′ Ρούσσος).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τσολάκος, Καρατζάς, Αναστασίου, Γ. Πέππας, Σταματούκος, Ντόβολης (86′ Ντούρμας), Μπράχα (65′ Αντζέλι), Ι. Μώρος (75′ Τρεπεκλής), Ποδαράς (86′ Κ. Πέππας).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου