Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: 1η συμμετοχή σε αγώνες στίβου, 2 μετάλλια και εξαιρετική παρουσία των αθλητών του συλλόγου! (pics)

Ημερίδα στίβου για πιτσιρίκια κάτω των 12 ετών διοργανώθηκε σήμερα Σάββατο 22/10 στο Σταδιο Χαλκίδας, από τους συλλόγους Ευβοϊκός ΓΑΣ, ΓΣ Νεάπολη και Αθλητική Ακαδημία Χαλκίδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ Στίβου Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας. 

Στους εν λόγω αγώνες συμμετείχαν και οι μικροί αθλητές του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Ατρόμητου Αλιβερίου, έχοντας συμμετοχή σε αγωνιστικές συνθήκες για πρώτη φορά και μάλιστα τα αποτελέσματα τους ήταν άκρως ενθαρυντικά, ολοκληρώνοντας τους αγώνες τους με την κατάκτηση δυο (2) μεταλλίων, με τους αθλητές Χρήστο Καδδίτη και Γιάννη Γαλιτόπουλο να ανεβαίνουν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα του βάθρου, στα 50μ. (Κ12) με επίδοση (7.90) και στο μήκος (Κ12) με επίδοση (3.63).

Ο Σύλλογος του Ατρομήτου, συμμετείχε με 7 αθλητές, έχοντας όλοι τους εξαιρετικές επιδόσεις, προδιαγράφοντας λαμπρό το μέλλον! Την ομάδα συνόδευσε και ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Καραγιάννης Κώστας. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, συμμετέχοντας αρκετά παιδιά από όλη την Περιφέρεια.


Προπονητής του συλλόγου είναι ο Παναγιώτης Καδδίτης, εμφανώς ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα της πρώτης αυτής συμμετοχής του Ατρόμητου Αλιβερίου στους αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοινωση του συλλόγου για τους Αγώνες:


" Τι μέρα! 

Σε μια επιτυχημένη διοργάνωση με μεγάλη συμμετοχή αθλητών των γυμναστικών σωματείων της Περιφέρειας μας, ο Γ.Α.Σ Ατρόμητος Αλιβερίου έκανε την παρθενική του εμφάνιση φθάνοντας μάλιστα στην κατάκτηση 2 μεταλλίων με μόλις επτά συμμετοχές!

Ασημένιο για τον Χρήστο Καδδίτη στα 50μ (Κ12) και χάλκινο για το Γιάννη Γαλιτόπουλο στο μήκος (Κ12) και φυσικά εξαιρετικές εμφανίσεις από όλους τους συμμετέχοντες μικρούς μας αθλητές! 

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!  

Εύγε στους προπονητές μας και στους γονείς των αθλητών και των αθλητριών μας!  

Εύγε σε όλα τα παιδιά και στις ομάδες που αγωνίστηκαν! Μεγάλη μας τιμή να απονείμουμε εμείς τα μετάλλια σε αθλητές που διακρίθηκαν!  

Συνεχίζουμε με δύναμη κι ορμή! "










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου