Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ξεκίνησε η προπονητική δραστηριότητα για το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ταμυναϊκού

Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο "Τσαρπάλειο" γήπεδο Αλιβερίου η πρώτη προπόνηση για την νεοσύστατη ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών του Ταμυναϊκού με την συμμετοχή 17 αθλητριών. 


Προπονητής της ομάδος αναλαμβάνει ο κ. Παπαδόπουλος Νίκος και οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. το βράδυ 
στο γήπεδο Αλιβερίου υπό την επίβλεψη των προπονητών κ.κ. Μπόκαρη Γιώργου και Παπαδόπουλου Νίκου. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Ταμυναϊκού για την έναρξη: 

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

"Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3/10 στο Τσαρπάλειο γήπεδο Αλιβερίου η πρώτη προπόνηση της νεοσύστατης γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ.

Η προπόνηση έγινε υπό τίς οδηγίες του κυρίου Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ομάδας και παρευρέθηκαν 17 παίκτριες. Οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο γήπεδο Αλιβερίου.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Καλούμε όλες τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με το γυναικείο ποδόσφαιρο να έλθουν και να εγγραφούν στον σύλλογο μας.

Θα υπάρξει και παιδικό τμήμα για ηλικίες από 6 έως 12 ετών ενώ στο γυναικείο τμήμα θα αγωνίζονται κοπέλες με ηλικία από 12 ετών έως και άνω των 30. 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου