Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας Γυναικείου τμήματος Ταμυναϊκού - ΠΓΑΟ Χαλκίδας

Η γυναικεία ομάδα του Ταμυναϊκού φιλοξένησε το Σάββατο 29/10 (4.30 μ.μ.) στο "Τσαρπάλειο" γήπεδο τον ΑΟ Χαλκίδας, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας, ενόψει της πρώτης συμμετοχής των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ποδοσφαιρικός Γυναικείος Αθλητικός Όμιλος Χαλκίδας ήταν αυτός που επικράτησε του Ταμυναϊκού με 11-0. 

Οι πολύ πιο έμπειρες παίχτριες του νεοσύστατου συλλόγου της Χαλκίδας επέβαλαν τον ρυθμό τους, φτάνοντας σε άνετη επικράτηση, απέναντι στην ομάδα του Αλιβερίου, που πρόσφατα δημιούργησε γυναικείο τμήμα, έχοντας αρκετά μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Η Στεφανοπούλου με σουτ έξω απ’ την περιοχή -έπειτα από πάσα της Αυλωναρίτη- άνοιξε το σκορ στο 19′ και τέσσερα λεπτά μετά η Αναστασίου αξιοποίησε σέντρα της Κηρύκου, κάνοντας το 0-2 με κεφαλιά. Η Ο Κολοκάθη με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-3 στο 26′, με την Ογκίτσι να τροφοδοτεί την Κηρύκου, που σημείωσε στο 32′ το τέταρτο γκολ της ομάδας της. 

Στο 39′ η Στεφανοπούλου με μακρινό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα και τρία λεπτά μετά έκανε χατ-τρικ, κάνοντας το 0-6 με ατομική προσπάθεια και σουτ. 

Στην επανάληψη, η Ογκίτσι σκόραρε δύο φορές στη σειρά (50′ και 60′) κάνοντας το σκορ 0-8, ενώ στο 68′ τροφοδότησε την Αναστασίου, που σκόραρε και εκείνη για δεύτερη φορά. 

Η Μπίστα σημείωσε στο 72′ το δέκατο γκολ της ομάδας της, έχοντας δεχτεί την μπάλα από την Αναστασίου, ενώ στο 77′ και η Ογκίτσι πέτυχε χατ-τρικ, μετά από ασίστ της Κεχαγιά.

Ο Ποδοσφαιρικός Γυναικείος Αθλητικός Όμιλος Χαλκίδας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Ταμυναϊκό:

"Ο Α . Ο . ΧΑΛΚΙΔΑΣ Ευχαριστεί την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ για την άψογη φιλοξενία και για τον πολύ όμορφο αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων, στον οποίο κυριάρχησε άψογα το αθλητικό πνεύμα και ιδεώδες……όχι μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στις κερκίδες του ΤΣΑΡΠΑΛΕΙΟΥ Δημοτικού Γηπέδου, στο οποίο παραβρέθηκαν αρκετοί φίλοι και γονείς των δύο ομάδων. Επίσης η ομάδα μας ευχαριστεί όλους τους φίλους και τους γονείς των αθλητριών, που ακολούθησαν την ομάδα μας σε αυτό το εκτός έδρας φιλικό αγώνα και μοιράστηκαν μαζί μας αυτό το όμορφο απόγευμα Σαββάτου".


ΓΚΟΛ: 19′ & 39′ & 42′ Στεφανοπούλου, 22′ & 68′ Αναστασίου, 26′ Κολοκάθη, 32′ Κηρύκου, 50′ & 60′ & 77′ Ογκίτσι, 72′ Μπίστα.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Αποστόλου, Καδδίτη (70′ Τουλογιάννη), Δημητρίου (75′ Σταματίου), Ντεμίρι, Μ. Μιχελή (46′ Τ. Μιχελή), Κουκούμη, Μανδρουκάκη (70′ Μπαϊρακτάρη), Γερογιάννη (80′ Κιούση), Αντωνίου (75′ Σταματοπούλου), Τζόκα, Σκανδάλη (70′ Μύρτο).

ΠΓΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δημήτρης Δάρλας): Νταβαντζή, Κριθαρέλλη, Μάρκου, Αυλωναρίτη, Χαρτοματζίδου, Κολοκάθη, Στεφανοπούλου, Μπίστα, Αναστασίου, Κηρύκου, Ογκίτσι. Έπαιξαν και οι Δάρλα, Τουλούμη, Κεχαγιά. Στην αποστολή βρίσκονταν και οι Ντόιμα, Μακρή, Βόλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου