Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Αλάτσατα 4-0

Ήταν το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ο Ταμυναϊκός, ο οποίος στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν επικράτησε με 4-0 της ομάδας των Αλατσάτων (για τους Αλιβεριώτες είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την Αρτάκη στην πρεμιέρα).

Έτσι, ο Ταμυναϊκός ...άνοιξε λογαριασμό με τις νίκες, ενώ αυτός που άνοιξε το σκορ (1-0) ήταν ο Μώρος στο 18' με εύστοχο πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μπράχα από τον Κουτσαυλή.

Στο 31' ο Μώρος από ...γκολτζής έγινε δημιουργός, έβγαλε ωραία ασίστ στον Γιώργο Ντόβολη και ο νεαρός χαφ έκανε το 2-0.

Τα άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο 63' από βαθιά μπαλιά του Καρατζά, ο Γιάννης Σταματούκος που συνεχίζει να εντυπωσιάζει, μπήκε κατά μέτωπο και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 91' με αυτογκόλ του Κουτσαυλή μετά από γύρισμα του Σταματούκου.

Τα Αλάτσατα προσπάθησαν, αλλά σε πολλές στιγμές του ματς πλήρωσαν τα ατομικά λάθη τους, ενώ δεν φάνηκαν επιθετικά. Ο Ταμυναϊκός κράτησε την μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε αρκετές φορές να "τρυπήσει" στην πλάτη την άμυνα των Χαλκιδέων. Γενικότερα, η ομάδα του Αλιβερίου ήταν πολύ καλύτερη, και στο παιχνίδι αποδόθηκε δικαιοσύνη.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Δελχάς-Δούκας.

ΓΚΟΛ: 18′ Ι. Μώρος, 32′ Ντόβολης, 63′ Σταματούκος, 90’+1′ Χ. Κουτσαυλής (αυτογκόλ).


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου (82′ Μανδράκας), Τσολάκος, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Αντζέλι (70′ Ντούρμας), Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα (59′ Ποδαράς) Ι. Μώρος (70′ Τρεπεκλής), Γ. Πέππας (82′ Τσούμαρης).

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Δημήτρης Ακριτίδης): Παπακωνσταντίνου, Αρχοντούλης (26′ Καρατζάς), Ντούκα, Ντεγιάννης, Χ. Κουτσαυλής, Φτούλης (70′ Δουρμούσογλου), Βλάχος, Αλεξίου, Τσιαμπαλής, Π. Ζαχαριάδης (64′ Τσάλας), Β. Ζαχαριάδης (64′ Σταμέλος).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου