Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Αμαρυνθιακός 0-2

Ο Αμαρυνθιακός κέρδισε στο Αλιβέρι τον Ταμυναϊκό 2-0, στην αναμέτρηση της εικοστής έβδομης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. 


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 14′ είχαν μια πολύ καλή στιγμή με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα απ’ την περιοχή του Βεζιρτζόγλου, που έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος με το κεφάλι ο Καρατζάς και στο 27′ και πάλι ο Βεζιρτζόγλου προσπάθησε να σκοράρει με συρτό σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Ζωντό να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει με το ένα χέρι. 

Στο 34′ οι γηπεδούχοι απείλησαν σε φάση που ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ του Ι. Μώρου με γέμισμα προς τον Καρατζά που απ’ το ‘δεύτερο δοκάρι και τα όρια της μικρής περιοχής πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φαλαγγίτη. 

Η ομάδα της Βάθειας, που παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου και υποδέχεται στο καθοριστικό ντέρμπι της χρονιάς την Αρτάκη, άνοιξε το σκορ στο 53′, με τον Βεζιρτζόγλου να τροφοδοτεί μέσα στην περιοχή τον Π.Λ. Σκριβάνο, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 77’ οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά ‘κλείδωσαν’ το πολύτιμο "διπλό", με τον Τσάλα από το ίδιο σχεδόν σημείο και με παρόμοιο τρόπο να διαμορφώνει το τελικό 0-2. 

Στη συνέχεια ο Ταμυναϊκός -που έπαιζε από το 67′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αναστασίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα- δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, έχοντας μια καλή ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Ποδαρά μέσα απ’ την περιοχή, που απέκρουσε ο Φαλαγγίτης.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Κούκουρα-Αντωνίου Χ., 4ος: Σιαπλαούρας.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 67′ Αναστασίου.

ΓΚΟΛ: 53′ Π.Λ. Σκριβάνος, 77′ Τσάλα.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τάκο, Καρατζάς, Αναστασίου, Αντζέλι (71′ Κ. Πέππας), Τρεπεκλής, Ντούρμας (71′ Γ. Πέππας), Μπράχα (71′ Ποδαράς), Ι. Μώρος, Μανδράκας.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Βεσέλι 12, Σ. Μυρτέζα, Π.Δ. Σκριβάνος (75′ Σπυράκης), Κοτρογιάννης (65′ Τσάλα), Βεζιρτζόγλου (75′ Σταματάκος), Δήμου, Π.Λ. Σκριβάνος (65′ Σκαθαρούδης).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου