Κυριακή 9 Απριλίου 2023

ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Αγωνιστικές εμπειρίες και Πρωτιά για τον αθλητή του Χρήστο Καδδίτη!

Το Σάββατο 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν διασυλλογικοί αγώνες Ανοικτού Στίβου στο Στάδιο Σχηματαρίου και αφορούσε αθλητές-αθλήτριες της τοπικής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ της Κατηγορίας Κ12-Κ14. Το παρών έδωσε και ο ΓΑΣ Ατρόμητος Αλιβερίου με τους μικρούς του αθλητές, αγωνιζόμενοι σε άλμα εις μήκος, άλμα εις ύψος, δρόμοι ταχύτητας με ή χωρίς υπερπήδηση εμποδίων, έχοντας πολύ καλή παρουσία αποκομίζοντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Εκτός όμως των αγωνιστικών εμεπειριών, ο σύλλογος έφερε με τον αθλητή του Χρήστο Καδδίτη, το χρυσό μετάλλιο στα 150μ. μετ' εμποδίων, κάτι που ασφαλώς γέμισε συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον, προπονητές, διοίκηση και γονείς.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

"Με σημαντικές επιδόσεις και στις 2 κατηγορίες (Κ12/Κ14), συλλογή αγωνιστικών εμπειριών αλλά και με μια πρωτιά στις αποσκευές μας, αυτή του Χρήστου Καδδίτη στα 150μ. εμπόδια, επιστρέψαμε το περασμένο Σάββατο από το Σχηματάρι και το διασυλλογικό πρωτάθλημα του ΣΕΓΑΣ.

Συνεχίζουμε δυναμικά με το βλέμμα στο στόχο, ήτοι την ανάπτυξη του στίβου στην πόλη μας. Και θα το πετύχουμε ! 

Οι προσπάθειες των αθλητών, η συνολική στάση τους στους αγώνες αλλά και η έμπρακτη στήριξη των γονιών τους στο σύλλογό μας αποδεικνύουν περίτρανα πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.!

Εύγε σε όλες και όλους !

Συνεχίζουμε με δύναμη κι ορμή !"
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου