Σάββατο 8 Απριλίου 2023

Κ12 ΕΠΣΕ (Ε' ΟΜΙΛΟΣ): Ατρόμητος Αλιβερίου-Αίολος 4-3

Ο Ατρόμητος Αλιβερίου επικράτησε 4-3 του Αίολου, για την όγδοη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 "Γεραμάνης Νικόλαος" της ΕΠΣΕ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο όγδοο λεπτό με τον G. Mamrikishvili. 

Στο επόμενο λεπτό ο Αίολος ισοφάρισε 1-1 με τον Κωνσταντίνου και στο 20′ ο Ηλίας ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Τσαλιαγκό να ‘γράφει’ το 1-3 στο 27′. 

Ο Mekshi στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, μείωσε 2-3 για την ομάδα του Αλιβερίου, η οποία στο 47′ ισοφάρισε 3-3, με το δεύτερο γκολ του G. Mamrikishvili και πέντε λεπτά πριν τη λήξη έφτασε στο νικητήριο τέρμα, που ήταν το δεύτερο προσωπικό γκολ του Mekshi.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντούρας.

ΓΚΟΛ: 8′ & 47′ G. Mamrikishvili, 30′ & 55′ Mekshi-9′ Κωνσταντίνου, 20′ Ηλίας, 27′ Τσαλιαγκός.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Παύλος Βράχας): Karraci, Καδδίτης, Radici, Belba, Μοναχός, Λένα, N. Mamrikishvili, G. Mamrikishvili, Mekshi. (Βαμβακούσης).

ΑΙΟΛΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Δημολιάνης, Σταύρου, Μπόνος, Ηλίας, Κωνσταντίνου, Μιχάλης, Τσαλιαγκός, Μουρίκης, Καπενής. (Κρητικός, Καραμπατσόλης, Δ. Καλλιοντζής, Πάλλη, Κέκης, Κούλης, Σταμελιάς, Αργύρης, Π. Καλλιοντζής, Χροναίος, Καραμπούλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου