Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Δροσιά-Ταμυναϊκός 1-0

Η Δροσιά επικράτησε του Ταμυναϊκού 1-0, για την εικοστή όγδοη αγωνιστική της πρώτης τοπικής κατηγορίας Εύβοιας. Η ομάδα του Αλιβερίου είχε μια πολύ καλή στιγμή στο πρώτο λεπτό με τον Ποδαρά να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ με τον Σωτηρόπουλο, ο οποίος έσωσε την εστία του, ενώ στο 12′ το φάουλ που εκτέλεσε ο Τρεπεκλής σταμάτησε στο δοκάρι. 

Ο ΑΠΚΟ ήταν στην επίθεση στο 25′, με τον Μαστροκώστα να επιχειρεί μακρινό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ο Τρεπεκλής δοκίμασε και εκείνος το πόδι του από μακριά, χωρίς να βρει και εκείνος στόχο, όπως και σουτ που επιχείρησε στο 40′, με τον Ν. Μώρο λίγο νωρίτερα να αποκρούει γυριστό σουτ του Μαστροκώστα. 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με ακόμη μια καλή ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό, με εκτέλεση φάουλ από τον Τρεπεκλή, που έδιωξε ο Σωτηρόπουλος. 

Η ομάδα της Δροσιάς άνοιξε το σκορ στο 52′ με πλασέ του Ι. Διοκμετζίδη, αξιοποιώντας ασίστ του Μαστροκώστα. 

Πέντε λεπτά μετά ο Τρεπεκλής επιχείρησε να ισοφαρίσει, με την τελική του προσπάθεια να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή για ισοφάριση, στο 86′, με σουτ του Σταματούκου, που απέκρουσε ο Σωτηρόπουλος, με το 1-0 να μην αλλάζει ως το φινάλε.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Γιδάρη-Δασκαλόπουλος.

ΓΚΟΛ: 52′ Ι. Διοκμετζίδης.


ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Μπαζώτης, Μυτάκης, Βελαέτης, Ντούκα, Ζουρμπουλής, Αγγελάτος (65′ Λάμπρου), Ι. Διοκμετζίδης (81′ Αλάμαρας), Γιαλός (90′ Ν. Διοκμετζίδης), Μαστροκώστας, Πετράκης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ν. Μώρος, Δήμου, Τσολάκος (81′ Πόγκας), Καρατζάς, Φωτιάς, Αντζέλι (77′ Κ. Πέππας), 14 Τρεπεκλής, Ντόβολης, Γ. Πέππας (60′ Σταματούκος), Ποδαράς (77′ Μανδράκας), 20 Ντούρμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου