Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΕ (Δ' ΦΑΣΗ): Αμαρυνθιακός-Ταμυναϊκός 2-1

Ο Αμαρυνθιακός επικράτησε 2-1 του Ταμυναϊκού και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Εύβοιας "Δαριβέρης Σπύρος", όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Αιδηψό. Η ομάδα του Αλιβερίου άνοιξε το σκορ στο 23′ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Σταματούκου (το 0-1 έδινε την πρόκριση στον Ταμυναϊκό, με δεδομένο το ισόπαλο 2-2 του πρώτου αγώνα). 

Ο Αμαρυνθιακός έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφερε στο 62′ με τελική προσπάθεια του Βεζιρτζόγλου. Το γκολ της νίκης-πρόκρισης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 83′ και το πέτυχε ο Σ. Μυρτέζα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουκούλης/Δάλλας-Τζότζολης, 4ος: Πόγκας.

ΓΚΟΛ: 62′ Βεζιρτζόγλου, 83′ Σ. Μυρτέζα-23′ Σταματούκος.


ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Τσούτσης, Μπαλαμπάνης, Ι.Θ. Τσολάκος, 25 Σπυράκης, Σ. Μυρτέζα, Π.Δ. Σκριβάνος, Κοτρογιάννης, Βεζιρτζόγλου, Η. Δήμου, Τσάλα. (Ρούσσος, Μπατζέλης, Τύρπος, Κότσαρης, Μετοχιάτης, 17, Κοτόφ, Α. Μυρτέζα, Π.Λ. Σκριβάνος).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δ. Δήμου, Ι.Κ. Τσολάκος, Καρατζάς, Αναστασίου, Τάκο, Αντζέλι, Γ. Πέππας, Ντούρμας, Σταματούκος, Μπράχα. (Πόγκας, Φωτιάς, Τρεπεκλής, Ν. Μώρος, Ι. Μώρος, Κ. Πέππας, Ντόβολης, Ποδαράς).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου