Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Β' ΕΠΣΕ (Β' ΟΜΙΛΟΣ): Κεραυνός Χαλκίδας-Άγιος Λουκάς 2-1

Ο Κεραυνός Χαλκίδας επικράτησε 2-1 του Αγίου Λουκά, για την εικοστή τρίτη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της δεύτερης ευβοϊκής κατηγορίας. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς, με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουν να αξιοποιήσουν κάποια τουλάχιστον απ’ αυτές. 

Τελικά στο δέκατο λεπτό της επανάληψης οι "λιγνιτωρύχοι" άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μάλλιου από κοντά, αξιοποιώντας ασίστ του Κοταλάκου. 

Η ομάδα της Χαλκίδας ισοφάρισε 1-1 δέκα λεπτά μετά, με μακρινό σουτ του Καρκαλή από πλάγια θέση, ενώ στο 83′ ο Κεραυνός (στο δεύτερο μέρος είχε τον αέρα με το μέρος του) ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή τυο Κουβατσίδη, έχοντας τροφοδοτηθεί από τον Αντωνίου. 

Ακόμη πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα σ’ ό,τι αφορά την παραμονή για την ομάδα του Αγίου Λουκά, που τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στη 13η θέση (οδηγεί σε υποβιβασμό μετά και τον υποβιβασμό του ΑΟ Χαλκίς από τη Γ' Εθνική), απέχοντας έξι βαθμούς από τη 12η θέση (δίνει παραμονή αν ανέβει η Αρτάκη στη Γ' Εθνική ή οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με τον 12ο του βορείου ομίλου) όπου βρίσκονται οι Ζάρακες.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Μπούρικας-Τσιτουρίδης.

ΓΚΟΛ: 65′ Καρκαλής, 83′ Κουβατσίδης-55′ Μάλλιος.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δημήτρης Βλασσόπουλος): Τσιριγώτης, Παπαδόπουλος (46′ Καρκαλής), Σπενταμίδης, Γιαπλές (60′ Στεργίου), Στάμου, Ματσούκας, Παχής (77′ Καλαβρής), Αντωνίου, Κουβατσίδης, Καλέντζης, Ισάκ.

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Δεμερούτης, Τσάλλας, Κιάτος, Γκαρούτσος, Ριζογιάννης, Μάλλιος, Ντούντι, Κοτολάκου, Σταμέλος (35′ Λάμπρου λ.τ.), Κωτσής, Πηλιχός.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου