Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Λουκίσια 6-0

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε 6-0 των Λουκισίων, στο κλείσιμο της αυλαίας της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δυο ομάδες, με την ομάδα του Αλιβερίου να ολοκληρώνει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική παρουσία και στη φετινή σεζόν και τον ΑΟΛ να έχει απ’ την προηγούμενη αγωνιστική εξασφαλίσει την παραμονή του. 

Οι γηπεδούχοι υπερείχαν και στο 26′ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Αναστασίου και οκτώ λεπτά μετά ο Καρατζάς διπλασίασε τα τέρματα τους, με σουτ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντόβολη. Στο 41′ με πλασέ ο Μπράχα έκανε το 3-0. 

Η ομάδα του Αλιβερίου έφτασε στο 52′ στο τέταρτο της γκολ με τον Πόγκα και τέσσερα λεπτά μετά ο Ι. Μώρος με ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 5-0 και ο ίδιος στο 90′ σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Σπανός-Σέρρας.

ΓΚΟΛ: 26′ Αναστασίου, 34′ Καρατζάς, 41′ Μπράχα, 52′ Πόγκας, 56′ & 90′ Ι. Μώρος.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός (46′ Ν. Μώρος), Δήμου, Τσολάκος (46′ Ι. Μώρος), Καρατζάς, Αναστασίου (46′ Φωτιάς), Γ. Πέππας, Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα (46′ Τρεπεκλής), Αντζέλι (46′ Πόγκας), Ποδαράς.

ΛΟΥΚΙΣΙΑ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γαλλής, Τζάβρας, Δέδες, Πρόβης, Κωνσταντόπουλος, Φρούσης, Σουλιωτάκης, Τζέμος, Καράι, Δούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου