Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Legends Talk στα Promitheas Park Tournaments παμπαίδων "Ανδρέας Μελίγδης" (Pics)

Συνεχίζεται για 3η ημέρα η αγωνιστική δράση στην Πάτρα και στα τουρνουά Promitheas Park Tournaments παμπαίδων "Ανδρέας Μελίγδης" με την συμμετοχή και του Αία Αλιβερίου.

Εχθές 19/4 το απόγευμα στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η δράση Legends Talk, κατά την οποία σπουδαίοι παλαίμαχοι διεθνείς μπασκετμπολίστες συζήτησαν με τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών για όλα τα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με το μπάσκετ.

Το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζής και Γιώργος Καράγκουτης!

Οι μικροί αθλητές όλων των ομάδων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, να ακούσουν τις συμβουλές τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους. 

Παράλληλα, οι προπονητές τους συμμετείχαν σε ειδικό σεμινάριο προπονητικής, ενώ αργότερα είχαν όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματική ταινία, που είχε ως σκοπό την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και έλαβε χώρα στον κινηματογράφο "Πάνθεον", στο κέντρο της Πάτρας.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου