Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΠΓΑΟ Χαλκίδας: Φιλικό με Ταμυναί 2023 & απονομή κυπέλλου πρωταθλητή (pics)

Την Κυριακή 29/10/23 και ωρα 16.30 η ομάδα του ΠΓΑΟ Χαλκίδας αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα του Ταμυναί 2023. Πριν την έναρξη του αγωνα πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων από την Διοίκηση της ΕΠΣΕ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική γυναικών της περσινής χρονιάς και την άνοδο στην Β' Εθνική κατηγορία.

Την απονομή έκανε, εκ μέρους της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας, κ. Γιάννης Ρέτσας, ενώ κύπελλο έδωσε και η ΕΠΣΕ στην πρωταθλήτρια ομάδα.

Στη γιορτή της απονομής παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος, κ. Βασίλης Γουρνής, εκ μέρους του Δήμου, ο γ.γραμματέας της ΕΠΣΕ, κ. Γιώργος Πίσχινας και ο ταμίας της Ένωσης, κ. Κυριάκος Καλυβίτης.

Καθώς και ο κ. Δήμος Λεοντής πρόεδρος, κ. Σπύρος Λόγος αντιπρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της ομάδας της Χαλκίδας που ήταν παρόντα. Ακολούθησε αγώνας προπονητικού χαρακτήρα με την αντίπαλο ομάδα του Ταμυναί, την οποία συνόδευσαν οι Προπονητές, Γιώργος Μπόκαρης και Παπαδόπουλος Νίκος, ο έφορος, κ. Βασίλης Κοτσιφάκης και αρκετοί γονείς των αθλητριών της ομάδας του Αλιβερίου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου