Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

LEAGUE CUP (Γ' ΦΑΣΗ): Δροσιά-Ταμυναϊκός 0-3

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε 3-0 τη Δροσιά και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του League Cup Εύβοιας. Η ομάδα του Αλιβερίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πέππα, έχοντας πρωτοβουλία κινήσεων στο πρώτο μέρος. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 50′, με πλασέ από καλή θέση του Πόγκα, που πέρασε άουτ. Ο ΑΠΚΟ εν συνεχεία προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας καλό σουτ στο 72′ με τον Διοκμετζίδη, που απέκρουσε ο Κότσαρης. 

Τρία λεπτά μετά ο Ταμυναϊκός έφτασε στο 0-2 με σουτ μέσα στην περιοχή του Φωτιά και στο 88′ με παρόμοιο τρόπο ο Μπράχα έκανε το 0-3, ‘κλειδώνοντας’ τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Αιδηψό.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Γιδάρη-Δάλλας.

ΓΚΟΛ: 45′ Πέππας, 75′ Φωτιάς, 88′ Μπράχα.


ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Μπανάσης (64′ Σακκάς), Οικονόμου, Βελαέτης (60′ Μπαζώτης), Ντούκα, Μάλλιαρης (84′ Δ. Καρατζάς), Διοκμετζίδης, Πετράκης, Παλαιολόγος (64′ Σπανός), Αργυρός, Τσαμούρας.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Γ. Κότσαρης, Κιάτος, Δήμου, Φωτιάς, Αναστασίου, Αντζέλι (81′ Γ. Ντόβολης), Πόγκας (88′ Μαντζουρανάκης), Πέππας, Γλυκός (81′ Μπράχα), Κανάνι (88′ Κελάι), Κονόμι (65′ Ζαχαρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου