Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

ΑΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Καλή επιτυχία Χρήστο και Θάνο!

Δύο ταλαντούχοι νέοι της πόλης του Αλιβερίου οι οποίοι από μικρή ηλικία ασχολήθηκαν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν και στις πόλεις του Βόλου και του Τυρνάβου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αίαντα Αλιβερίου για τους δύο αθλητές του, Χρήστο Τσιμπούκη & Θάνο Σαμαρά.

"Καλή επιτυχία Χρήστο και Θάνο!

Ο Α.Σ. Αίας Αλιβερίου εύχεται στους δύο παίκτες του, Χρήστο Τσιμπούκη και Θάνο Σαμάρα, καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες, τον Αιολικό Βόλου και τον Λέοντα Τυρνάβου αντίστοιχα.

Ο Χρήστος Τσιμπούκης, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αίαντα απο την ίδρυση της ομαδας , αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας μας. Με την αγωνιστικότητά του, την επιμονή του και την αφοσίωσή του, βοήθησε τον Αίαντα να πετύχει σημαντικές επιτυχίες και νίκες .

Ο Θάνος Σαμάρας, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αίαντα τα τελευταία 4 χρόνια, ήρθες στην ομάδα μας από τον συμπολίτη Αστέρα , εξελίχθηκε και μεγάλωσε μαζί μας . Με την ταχύτητά του, την αγωνιστικότητα του μας βοήθησε σημαντικά στην εξέλιξη της ομαλδας μας .

Ο Αίας Αλιβερίου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στις νέες τους προκλήσεις. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου