Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Προποντίδα 3-2

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε της Προποντίδας 3-2, στην αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας. Η ομάδα του Αλιβερίου άνοιξε το σκορ στο τέταρτο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γ. Ντόβολη. 

Το 1-0 δεν άλλαξε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, με την επανάληψη να έχει ιδιαίτερα αγωνιώδη εξέλιξη. 

Αρχικά στο πρώτο της λεπτό η ομάδα της Χαλκίδας ισοφάρισε με σουτ μέσα από την περιοχή του Θ. Τσιαμπαλή, με τον Ζαχαριάδη έξι λεπτά μετά να ολοκληρώνει την ανατροπή στο σκορ για τους φιλοξενούμενους. 

Όμως και η ομάδα του Αλιβερίου στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση, με πρωταγωνιστή τον Κανάνι, που πέρασε στο παιχνίδι μετά από μία ώρα αγώνα. Ήταν εκείνος που ισοφάρισε 2-2 στο 75′ με εκτέλεση φάουλ και επτά λεπτά μετά με κεφαλιά χάρισε τη νίκη 3-2 στους γηπεδούχους.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννου Α./Τσιφλάκος-Ρούσσης.

ΓΚΟΛ: 4′ Γ. Ντόβολης, 75′ & 82′ Κανάνι-46′ Θ. Τσιαμπαλής, 53′ Ζαχαριάδης.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Μπελίτσος (60′ Κανάνι), Δήμου, Καρατζάς, Αναστασίου, Αντζέλι (60′ Πέππας), Σταματούκος (86′ Κονόμι), Ζαχαρόπουλος, Μπράχα (90’+3′ Φωτιάς), 20 Γ. Ντόβολης (86′ Πόγκας), Μαντζουρανάκης.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Κουσκούτης, Νικολάου (90’+1′ Αθανασίου), Β. Ντεγιάννης, Μακρής, Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος (60′ Ζουρμπουλής), Ζαχαριάδης (86′ Λ. Πάλλης), Ι. Παπακωνσταντίνου, Θ. Τσιαμπαλής, Γκιόσι, Λ. Τσιαμπαλής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου