Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Αιδηψός-Ταμυναϊκός για το κύπελλο και μετά από 20 χρόνια Δημητρίου ...εναντίον Λαθουρά

Ενας Ευβοέας που αγωνίστηκε και με τη φανέλα του ανέλαβε προπονητής στον Ταμυναϊκό πριν λίγες ώρες και σήμερα (15/11, ώρα 3) θα δει τη νέα του ομάδα στον αγώνα κυπέλλου με την Αιδηψό.

Eίναι ο Βαγγέλης Λαθουράς (φωτό πάνω) ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να  παρακολουθήσει τους παίκτες του ...και να δώσει κάποιες οδηγίες, πριν από το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα κόντρα στον ΑΟ Χαλκίς, την Κυριακή.
Σήμερα πάντως, θα θυμηθεί την τελευταία του ποδοσφαιρική επίσκεψη στο γήπεδο της λουτρόπολης στη Βόρεια Εύβοια, που είχε γίνει πριν από 20 χρόνια ακριβώς.
Σαν παίκτης του Ταμυναϊκού (με προπονητή το Νίκο Καλοκαιρινό) είχε αγωνιστεί στην Αιδηψό με την τοπική ομάδα στις 9 Νοεμβρίου 1997 για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ. Εκείνη η περίοδος (1997-98) ήταν η τελευταία του στην Εύβοια, αφού από το καλοκαίρι του '98 συνέχισε την καριέρα του, ποδοσφαιρική και προπονητική, στην Αττική.
Σήμερα, μάλιστα, στον αντίπαλο πάγκο θα είναι ένας παίκτης, ο προπονητής των γηπεδούχων (σήμερα) και παλιός παίκτης της Αιδηψού, Γιώργος Δημητρίου (φωτό κάτω), τον οποίο είχε αντιμετωπίσει προσωπικά μέσα στο γήπεδο, στον αγώνα που έγινε πριν από 20 χρόνια. Οι Αλιβεριώτες είχαν κερδίσει τότε με 2-1 (τα γκολ είχαν πετύχει ο Αρης Πηλιχός, που σκοράρει ακόμη με την ομάδα του Δύστου και ο Γιώργος Μπόκαρης, νυν προπονητής του Αγ. Λουκά).
Με τον Ταμυναϊκό είχε αγωνιστεί κι άλλος ένας παίκτης που είναι στη σύνθεσή του σήμερα, ο αρχηγός της ομάδας  Βασίλης Καρατζάς, ενώ με την ομάδα της Αιδηψού είχαν παίξει στον ίδιο αγώνα ο πρόεδρός της τώρα, Γιώργος Παπουτσής, αλλά και ο εν ενεργεία παίκτης της Θανάσης Σιρπτσιόγλου.

Ο σημερινός αγώνας θ' αρχίσει στις 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου