Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Βαγγέλης Λαθουράς νέος προπονητής στον Ταμυναϊκό

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα ο Βαγγέλης Λαθουράς είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Λύκο στην τεχνική ηγεσία του Ταμυναϊκού, στην προσπάθειά του να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών
και να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του Αλιβερίου, για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, στη συνέχεια ακολούθησαν: Πανιώνιος Καλλιθέας Νέας Σμύρνης, Α.Ο. Διάνα Ηλιούπολης, Α.Ο. Κρυονερίου, Κένταυρος Καμηνίων, Ολυμπιακός Καμηνίων, Α.Σ. Ξάνθου, Θύελλα Ραφήνας και Νικητές Ανθούσας.

Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 20 χρόνια (1992-2012) έχοντας φορέσει την φανέλα των εξής  ομάδων: Α.Ο. Αλιβερίου, Φ.Σ.Α. Ταμυναϊκός, Μικτή Ευβοίας, Πανιώνιος Καλλιθέας Νέας Σμύρνης,  Αιολικός Μυτιλήνης, Α.Π.Σ. Πρωτέας Παλαιάς Φωκέας, Ο.Φ. Γέρακας, Α.Ο. Κρυονερίου, Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου, Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου.
Αμέσως με την άφιξη του στο Αλιβέρι ο νέος προπονητής Βαγγ. Λαθουράς έκανε την πρώτη προπόνηση με την νέα του ομάδα. Στο Τσαρπάλειο Δημοτικό Γήπεδο τον υποδέχθηκε η Διοίκηση του Ταμυναϊκού, με τον Πρόεδρο Τάσο Κατσινόπουλο να τον καλωσορίζει και να του γνωρίζει το Δ/Σ και στην συνέχεια όλη την ομάδα... Η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες κράτησε πάνω από μία ώρα και ο νέος τεχνικός της ομάδας συζήτησε με τους παίκτες και τους ανέλυσε τον εσωτερικό κανονισμό και τον τρόπο που θα λειτουργεί η ομάδα στο εξής: Στην συνέχεια όλοι μαζί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν την πρώτη προπόνηση...

Η ανακοίνωση του Ταμυναϊκού για τον νέο προπονητή

Το Δ.Σ του Φ.Σ.Α ΤΑΜΥΝΑ'Ι'ΚΟΣ ανακοινώνει ότι ύστερα από διήμερες διαπραγματεύσεις, κατέληξε σε συμφωνία με τον προπονητή κ. Λαθουρά Ευάγγελο. Παιδί της περιοχής, παλιός παίκτης της ομάδας μας, επιστρέφει μετά από 20 χρόνια σχεδόν, να υπηρετήσει και να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.
Επίσης ανακοινώνουμε τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Λύκο Δημήτριο και του ευχόμαστε ειλικρινά καλή συνέχεια σε ότι αποφασίσει στην προπονητική του καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου