Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Στο 96' το Χ για τον Άρη Αγίου Ιωάννη

Δυνατός αγώνας στον Αγ. Ιωάννη με τον Άρη στις καθυστερήσεις να σώζει την παρτίδα και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αμαρυνθιακό που αν και
βρέθηκε πίσω στο σκορ μέχρι το 70', κατάφερε να ισοφαρίσει, έκανε την ανατροπή αλλά στο 96' οι γηπεδούχοι έφεραν τον αγώνα στα ίσια. Στο 15' ο Άρης άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό πλασέ του Παναγιάρη 1-0. Στο 70' ο Αμαρυνθιακός κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αργύρης ισοφαρίζοντας 1-1. Στην φάση του καταλογισμού διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι έντονα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αμαρυνθιακός έκανε την ολική ανατροπή με ασύλληπτο σουτ του Καραβά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2. Στις καθυστερήσεις ο Μήτρου Ελ. ισοφάρισε σε 2-2 που ΄ταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αρης Αγ. Ιωάννη: Γρ. Γκογκορώσης Γκοκγκορώσης, Μήτρου Στ(Φέλερης Ν), Καλαμιώτης, Ποδαράς, Πολύχρονος, Μάλλιος, Φωτιάς, Παναγιάρης, Μήτρου Λευτ, Μήτρου Αργ(55' Στουραίτης),, Δημολιάνης(75' Φέλερης ). 
Α.Ο.Αμαρυνθιακός: Αντ. Τσαραντάνης Πανταζής, Σταματάκος Ι, Λιατύφης, Μυρτέζα Σελίμ, Αντωνίου, Τσιμπούκης, Καλογεράς (51' Κρεμασμένος), Βαρθαλάμης,(Κιούσης), Σιλβέστρος,(Καραβάς), Αργύρης, Μυρτέζα Αντ.(Λιατύφης Α).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου