Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Βαριά ήττα, μεγάλη πίκρα

Βαριά και πικρή εντός έδρας ήττα με 3-0 υπέστη ο Ταμυναϊκός από την Ερμιονίδα, που χτύπησε υποδειγματικά στην κόντρα την ομάδα του Αλιβερίου. Πλέον, τα πράγματα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα για τον Ταμυναϊκό, καθώς την
επόμενη αγωνιστική παίζει μέσα στη Χαλκίδα, ακολουθεί το ρεπό και μετά ταξιδεύει στη Ραφήνα για να παίξει με τη Θύελλα.
Η νίκη σήμερα ήταν μονόδρομος, αλλά οι όποιες φιλοδοξίες έγιναν φύλλο και φτερό.  
Ο Ταμυναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα από το 1ο λεπτό και στο 5' ο Στεφανίδης έσωσε την εστία του σε σουτ του Καρατζά.
Ο Ταμυναϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή, αλλά σταδιακά η Ερμιονίδα ανέβηκε πιο ψηλά και στο 30' έκανε τη ζημιά κόντρα στη ροή του ματς.
Ο Αδαμόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στα αλιβεριώτικα δίχτυα και έκανε το 0-1.
Με τη σέντρα ο Ταμυναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Καρράς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά στο σουτ που έκανε η μπάλα χτύπησε σε σώματα αμυντικών της Ερμιονίδας και απομακρύνθηκε.

Μέχρι το φινάλε του α' ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι δραματικά.
Κι ενώ κανείς θα περίμενε ότι στο β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός σε ένα πολύ κρίσιμο ματς θα έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο και θα έτρωγε σίδερα, συνέβη το ...αντίθετο.
Ο Ταμυναϊκός ναι μεν είχε μία υπεροχή, αλλά ήταν φλύαρη, με κακές εκτελέσεις στα στημένα και χωρίς να μπορεί να γίνει απειλητικός για την εστία του Στεφανίδη, ενώ ούτε η είσοδος του Ραμπαβίλα στο γήπεδο άλλαξε το μομέντουμ του ματς.
Ο Ταμυναϊκός όχι μόνο έδειξε ανήμπορος να αντιδράσει στο γκολ των αντιπάλων στο α' ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πολύ πιο άσχημα για την ομάδα της Εύβοιας, που χειρότερη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να περιμένει.
Μέσα σε τέσσερα λεπτά δέχτηκε ακόμη δύο γκολ και το 0-1 μετατράπηκε σε πρόωρο βατερλό.
Στο 63' ο Μακρίδης (μετά από ωραία συνεργασία των φιλοξενούμενων) έκανε το 0-2 και στο 67' ο Αγγελόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ (ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο Μητακίδης) έκανε το 0-3.  

Ο,τι ακολούθησε μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα ήταν ...άνευ σημασίας.  

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Λύκος): Μητακίδης, Ζαρίφης, Πιλάτης, Καρατζάς, Βασ. Αναστασίου, Σιλιγαρδάκης, Κώτσης, Καρράς (66' Μαν. Αναστασίου), Μαλισσόβας (79' Ζάχι), Κρόκος (46' Ραμπαβίλας), Μήτρου (54' Κούρτης).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θανάσης Στάϊκος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Τρέσα, Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου