Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Συνέχισε τις ήττες και στο κύπελλο

Ο Ταμυναϊκός συνέχισε να μη βάζει γκολ και να χάνει ...
Μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, δεν βρήκε δίχτυα ούτε στον πρώτο
προημιτελικό αγώνα που έγινε στη Αιδηψό με αποτέλεσμα η τοπική ομάδα που έπαιξε συνετά να τον υποχρεώσει σε ήττα με 1-0.
Για την ομάδα του Αλιβερίου ΄είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα που είχαν σαν αποτέλεσμα και το διαζύγιο με τον προπονητή Δημήτρη Λύκο. Σήμερα μάλιστα, κάθισε στον πάγκο της ο νέος κόουτς Βαγγέλης Λαθουράς.
Στον αγώνα οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την υπεροχή αλλά ήταν πολύ ανούσια, αφού δεν μπόρεσαν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Κυριάκου.
Η Αιδηψός έπαιξε ψυχωμένα και με οργανωμένη άμυνα κατάφερε να ...χαλάει κάθε επιθετική προσπάθεια των παιχτών του Ταμυναϊκού. Παράλληλα προσπαθούσε να βγει στην κόντρα και σε μια αντεπίθεση πέτυχε και το μοναδικό γκολ με τον Εριον Σαμπάι στο 72'.

Διαιτησία: Σέγκος, Ιωάννου-Λιαγκάκης.

Α.Ο.ΑΙΔΗΨΟΥ (Γ. Δημητρίου): Κυριάκου, Χασανάι (51' Σιρπτσιόγλου), Καραγκούνης, Κάππες, Μ. Αναγνώστου, Σαμπάι (89' Γλύκος), Στεργίου (79' Φώτου), Ν. Αναγνώστου, Μακρής, Ι. Μπιμπάι, Μάρκου (22' Α. Μπιμπάι).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Λαθουράς): Δουλκερίδης, Καρράς, Πιλάτης, Καρατζάς, Β. Αναστασίου, Σιλιγαρδάκης (82' Αντμίρ), Μήτρου, Μ. Αναστασίου (46' Μαλισσόβας), Σταμέλος (62' Ραμπαβίλας), Κρόκος, Κούρτης (76' Κώτσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου