Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων & μαύρων ζωνών 2017

Εκατόν είκοσι δύο σύλλογοι με περισσότερους από 1800 μικρούς και μεγάλους καρατέκα από όλη την Ελλάδα παραβρέθηκαν σε μια από τις μεγαλύτερες
διοργανώσεις του καράτε των τελευταίων ετών αυτό του " Πανελλήνιου Κυπέλλου Καράτε 2017" που διεξήχθη στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και η επιτροπή αγώνων ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους τους αθλητές, μικρούς και μεγάλους για την συμμετοχή και την προσπάθειά τους καθώς και τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του γηπέδου για την παρουσία και την στήριξή τους. Επίσης ευχαριστούν τους συνοδούς, προπονητές και διαιτητές για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν κατά την διάρκεια των αγώνων.
Τέλος η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους της για την υποστήριξη και την δυναμική παρουσία τους στους αγώνες.   

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αλιβερίου "Αθλοκίνηση" έλαβε μέρος στο προαναφερόμενο Πρωτάθλημα με την συμμετοχή έξι (6) αθλητών, κατακτώντας 3 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Kumite. 
Μετάλλιο πήραν οι ακόλουθοι αθλήτριες-αθλητές:
Γκόρου Έφη
Καραγιάννη Μαρία
Καρατζάς Νικόλαος
Σαΐτης Αχιλλέας
Πολύ καλή εμφάνιση επίσης από την αθλήτρια Γκόρου Έλενα. Δυστυχώς 2 νίκες δεν ήταν αρκετές για το Στρουμπούλη Νικόλα χάνοντας στον τελικό του ρεπασαζ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου και ο δάσκαλος ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ευχαριστούν τους ΚΑΡΑΤΕΚΑ για τις  καταπληκτικές μάχες που έδωσαν, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου