Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Σχολικοί αγώνες: ΓΕΛ Ψαχνών-ΕΠΑΛ Αλιβερίου 0-1

Το ΕΠΑΛ Αλιβερίου επικράτησε 1-0 του ΓΕΛ Ψαχνών και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο των σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου αγοριών. Οι Ψαχνιώτες προσπάθησαν να απειλήσουν στο δεύτερο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Σκριβάνου, όμως ο Μητακίδης απέκρουσε, ενώ στο 29′ είχαν καλή στιγμή και πάλι με τον Σκριβάνο, ο οποίος πλάσαρε απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, με τον πορτιέρο του λυκείου του Αλιβερίου να αντιδρά ξανά αποτελεσματικά. 

Αμφίρροπο το ματς και στην επανάληψη και πάλι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις εστίες, με το ΕΠΑΛ Αλιβερίου να έχει ευκαιρία στο 45′ με σέντρα-σουτ του Ντερβίσι, που σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Γκρινιάρη. Το ματς φαινόταν να οδεύει στα πέναλτι, όμως στις καθυστερήσεις με κοντινή προσπάθεια ο Μπαλάκας χάρισε στους Αλιβεριώτες τη νίκη-πρόκριση, παρότι από το 63′ είχαν μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μήτρου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτταρά/Σφυρόπουλος-Βάρκας.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 63′ Μήτρου.

ΓΚΟΛ: 70’+ Μπαλάκας.


ΓΕΛ ΨΑΧΝΩΝ: Γκρινιάρης, Καλογιάννης, Καρκαλής, Αργυρίου, Φραντζής, Σκριβάνος, Σταματίου, Ρουμπής, Ορφανός, Κορδώνης, Παπαγεωργίου. (Χάμζα, Καραντώνης, Ταυρής, Νάνος, Μπίρμπας, Ράζος, Γκίκας).

ΕΠΑΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Α. Μητακίδης, Ντερβίσι, Πόγκας, Μήτρου, Θαρρουνιάτης, Ρουμπής, Χ. Λαθουράς, Α. Μπάρδι, Ρέτσας, Κ. Πέππας, Μεταξάς. (Όμερι, Ι. Κιάκης, Σολάκου, Μπαλάκας, Κιούσης, Λουλάι).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου