Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Ταμυναϊκός-Απολλωνίδες Ερέτριας 6-0 (video)

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε των Απολλωνίδων Ερέτριας με 6-0, για την πέμπτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της Γ' Εθνικής γυναικών. Οι γηπεδούχες πήραν τα "ηνία" του αγώνα απ’ τα πρώτα λεπτά και στο 13′ άνοιξαν το σκορ, με την Μανδρουκάκη να εκτελεί από πλάγια θέση ψηλοκρεμαστά φάουλ προς τον άξονα και την Γερογιάννη να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 29′ η Μανδρουκάκη έκανε επέλαση προς την αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Αλιβερίου, με την Τζόκα να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, κάνοντας από κοντά το 3-0. 

Με νέα ατομική προσπάθεια η Μανδρουκάκη σκόραρε ξανά στο 38′, για το 4-0, ενώ στο 55′ μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή "έσπασε" την μπάλα για την Τζόκα, που δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει και εκείνη δεύτερο προσωπικό γκολ. 

Οι δύο παίχτριες συνδυάστηκαν και πάλι έξι λεπτά μετά, με την Τζόκα αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού να κάνει γύρισμα λίγο πριν την τελική γραμμή, προς την Μανδρουκάκη και εκείνη με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Για το καλύτερο προσπάθησε η ομάδα της Ερέτριας, που είχε αρκετές απουσίες και παρατάχθηκε μόλις με δέκα ποδοσφαιρίστριες.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κοτταρά (Εύβοιας)/Γιδάρη (Εύβοιας)-Ιωάννου Μ. (Εύβοιας).

ΓΚΟΛ: 13′ Γερογιάννη, 29′ & 38′ & 59′ Μανδρουκάκη, 33′ & 53′ Τζόκα.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Καδδίτη, Σκανδάλη, Ντεμίρη, Πανά, Δημητρίου, Μπαϊρακτάρη, Μ. Μιχελή, Κουκούμη, Τζόκα, Γερογιάννη, Μανδρουκάκη. (Κιούση, Τ. Μιχελή, Σταματούκου, Καβαλάρη, Κουβαρά, Νικολάου, Πέππα, Ζουλουγιάννη).

ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Νίκος Μπιμπίκας): Κολοβού, Μπαρόλα, Σταματούκου Παπαστεφανή, Σταματάκου, Πετρογιάννη, Παπαγεωργίου, Ι. Ρόγκα, Μανώλη, Ε. Ρόγκα.







ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ταμυναϊκός Αλιβερίου-Απολλωνίδες Ερέτριας 6-0

ΠΑΣ Λαμία-Αστέρας Χαλκίδας 1-3

ΠΓΑΟ Χαλκίδας-Νηρηίδες Φθίας 4-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΓΑΟ Χαλκίδας 12*

Νηρηίδες Φθίας 7*

Αστέρας Χαλκίδας 7*

ΠΑΣ Λαμίας 4*

Ταμυναϊκός Αλιβερίου 4*

Απολλωνίδες Ερέτριας 0*


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η)

ΠΑΣ Λαμίας-Ταμυναϊκός Αλιβερίου

Απολλωνίδες Ερέτριας-ΠΓΑΟ Χαλκίδας

Αστέρας Χαλκίδας-Νηρηίδες Φθίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου