Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

Αναφορά στο ντέρμπι με την ομάδα της Αρτάκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουρίου στο Αλιβέρι, έκανε στην σελίδα του στο fbook ο Ταμυναϊκός γράφοντας: "Μετά το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΡΤΑΚΗ που βρήκε την ομάδα μας ηττημένη με 2-0, την επόμενη Κυριακή 5/1 και ώρα 3.15 ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ αγωνίζεται στην Χαλκίδα με αντίπαλο τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ.

Παρά την ήττα του ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ έδειξε πόσο καλή και δυνατή ομάδα είναι και έχασε ένα ντέρμπι με την πρωτοπόρο ΑΡΤΑΚΗ στις λεπτομέρειες.

Όλοι οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το ΤΣΑΡΠΑΛΕΙΟ γήπεδο είδαν την ομάδα μας παρά τις σημαντικές 5 απουσίες που είχε λόγω τραυματισμών και τιμωριών να κοντραρει στα ίσα την ομάδα της ΑΡΤΑΚΗΣ πού σημειωτέον διαθέτει ένα τεράστιο μπάτζετ πολλαπλασιο του δικού μας και αν οι παίκτες μας ήταν πιο ψύχραιμοι και τυχεροί σε 3-4 φάσεις τώρα ίσως μιλούσαμε για ένα μεγάλο θρίαμβο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά πού έδωσαν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο και στον προπονητή μας που παρά τις απουσίες παρέταξε μία τόσο ανταγωνιστική ομάδα.

Η συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς αφού για εμάς τίποτα δεν τελειώνει αν δεν φθάσουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος καί έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας.

Επίσης συνεχίζουμε δυνατά καί στο κύπελλο όπου μας περιμένει ακόμα ένας δυνατός αγώνας με την ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ στο γήπεδο μας καί που ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του.

Ευχαριστούμε από τά βάθη τής καρδιάς μας όλους τους φιλάθλους μας για την τρομερή υποστήριξη τους σε όλους τους αγώνες μας και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τούς προσφέρουμε δυνατές συγκινήσεις γιατί το αξίζουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου