Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΖΥΓΟΣ": Συμμετοχή στο "4o Just TAE KWON DO it Festival 2023"

Με πολλές συμμετοχές αθλητών από όλη την Αττική, και όχι μόνο, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 το Αθλητικό Φεστιβάλ που διοργάνωσαν ο ΑΣ Σεπολίων Αριστίων & ΑΣ Περιστερίου και συγκεκριμένα το "4o JUST TAE KWON DO IT FESTIVAL 2023" στο κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος». 

Οι μικρότερες/οι αθλήτριες και αθλητές του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΖΥΓΟΣ" συμμετείχαν στο εν λόγο φεστιβάλ έχοντας πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, έπαιξαν, αγωνίστηκαν, διασκέδασαν, αποκομίζωντας σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον! 

Οι συμμετοχές των αθλητριών και αθλητών του Α.Σ. "ΖΥΓΟΣ" έκαναν να αισθανθούν ιδιαιτέρως περήφανοι οι γονείς τους, καθώς και ο δάσκαλός τους Γιάννης Παναγιώτου, για την δουλειά που γίνεται με τα παιδιά, αφήνοντας τους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές - (Δημήτρη, Ναταλία, Μελίνα, Θεοδώρα, Όλγα, Σπύρο, Αριστοτέλη, Κατερίνα, Σοφία, Εύα, Ιωάννα, Ευαγγελία, Αναστάση) - που συμμετείχαν και είχαν εξαιρετική παρουσία στους πρώτους αγώνες του 2023. 

Πολλά μπράβο για την προσπάθεια τους!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου