Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Σταυρός 2-1

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε 2-1 του Σταυρού, στο ματς της δέκατης όγδοης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 10′ είχαν καλή στιγμή με σουτ του Τζαμίχα που βρέθηκε απέναντι απ’ τον Ζωντό, ο οποίος όμως μπλόκαρε την μπάλα. 

Σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 27′ πλησίασαν στο γκολ με σουτ του Σταματούκου (μετά από φάουλ-κομπίνα με τον Ι. Μώρο), που απέκρουσε ο Καρκαλής, όμως πέντε λεπτά μετά ο Ι. Μώρος (ασίστ από Σταματούκο) κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Αλιβερίου. 

Ακολούθησε μακρινό σουτ στο 37′ για τον Σταυρό με τον Μολέ, που μπλόκαρε ο Ζωντός, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν στο 40′ σουτ με τον Τρεπεκλή που απέκρουσε ο Καρκαλής και στο 43′ ο Ταψής έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος, από σουτ του Σταματούκου, ο οποίος στο 45′ τροφοδότησε τον Τρεπεκλή και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. 

Στο 55′ ο Ι. Μώρος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών, ενώ στο 79′ ο Μουτουσίδης έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μειώνοντας 2-1, με σουτ από το ύψος της περιοχής, χωρίς όμως οι φιλοξενούμενοι να κάνουν κάτι περισσότερο στο χρονικό διάστημα που είχαν στη διάθεση τους.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Αγριόδημου, στον οποίο η ΕΠΣΕ αφιέρωσε την αγωνιστική της Κυριακής 12/2, στη συμπλήρωση δύο ετών από τον χαμό του.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Κοντογιαννίδης-Δάλλας.

ΓΚΟΛ: 32′ Ι. Μώρος, 45′ Τρεπεκλής-79′ Μουτουσίδης.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Κ. Πέππας, Τάκο, Καρατζάς, Αναστασίου, Γ. Πέππας, Σταματούκος, Ντούρμας (90’+ Πόγκας), Μπράχα (77′ Ποδαράς), Ι. Μώρος (90’+ Πομαρές), Τρεπεκλής (88′ Μανδράκας).

ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Καρκαλής, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής (88′ Σαμαράς), Μολές, Σεΐτης, Χατζηαντωνίου (70′ Χασαπίδης), Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης, Τζαμίχας, Σκριβάνος, Τσώκος, Σαμαράς, Χασαπίδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου