Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

"Μάχη" ΑΕΚ-ΠΑΟ για τον Δημήτρη Μεταξά

Σύμφωνα με το sportdog, o Δημήτρης Μεταξάς φαίνεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Ο νεαρός του Βόλου ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα και ετοιμάζουν πρόταση!

Οι Πράσινοι είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τον 19χρονο άσο στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, καθώς ο Μεταξάς ξεκίνησε βασικός, έπαιξε για 65 λεπτά και άφησε θετικές εντυπώσεις. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του ταλαντούχου μέσου και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλωστε οι Πράσινοι έχουν καλές σχέσεις με την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου, από την οποία πέρυσι απέκτησαν τον Αλέξανδρο Τερεζίου για τη β' ομάδα.

Πάντως, από τη στιγμή που ο Μεταξάς θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Παναθηναϊκός δεν… παίζει μόνος του. Ματιές στον παίκτη ρίχνει και η ΑΕΚ, η οποία τα τελευταία χρόνια «ψωνίζει» συχνά από τον Βόλο (Μήτογλου, Φαν Βέερτ, Φερνάντες). Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ζητήθηκε η γνώμη του Ματίας Αλμέιδα για τον Μεταξά προκειμένου οι Κιτρινόμαυροι να «ζυγίσουν» τα δεδομένα αναφορικά με την περίπτωσή του και να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν το θέμα.

Συνεπώς δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να έχουμε… μεταγραφικό ντέρμπι, ειδικά εάν ο Μεταξάς τα πάει καλά στο δεύτερο μισό της σεζόν και καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Βόλου. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η εξέλιξη του πολλά υποσχόμενου παίκτη, που αγωνίζεται κυρίως ως «οκτάρι», όσο και το αν θα γίνει… σφήνα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ από τους υπόλοιπους «μεγάλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου