Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Σχολικοί αγώνες: ΓΕΛ Αρτάκης-ΕΠΑΛ Αλιβερίου 1-4

Το ΓΕΛ Αρτάκης ηττήθηκε 4-1 από το ΕΠΑΛ Αλιβερίου για την προημιτελική φάση των σχολικών αγώνων. Οι Αλιβεριώτες άνοιξαν το σκορ στο ενδέκατο λεπτό με δυνατό σουτ του Μπάρδι, μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος σκόραρε ξανά, ένα δίλεπτο αργότερα, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Καταιγιστικό το λύκειο του Αλιβερίου στο πρώτο μέρος, έφτασε και σε τρίτο γκολ, στο 20ο λεπτό, με σουτ του Λαθουρά, ο οποίος αξιοποίησε κάθετη μεταβίβαση του Σολάκου. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη, ο Κωστόπουλος με κοντινό σουτ μείωσε 3-1 (αξιοποιώντας ασίστ του Λαλάκου) για τους Αρτακιανούς, που έμειναν με δέκα παίκτες στο 69′ (αποβλήθηκε ο Κουτσαυλής). 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπαλάκας στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σφυρόπουλος/Βάρκας-Τσαούσης.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 69′ Κουτσαυλής.

ΓΚΟΛ: 65′ Κωστόπουλος-11′ & 13′ Μπάρδι, 20′ Λαθουράς, 70′ Μπαλάκας.


ΓΕΛ ΑΡΤΑΚΗΣ (Κατερίνα Παπαγεωργίου): Φωτιάδης, Κουτουλής, Λαλάκος, Κουτσαυλής, Μπασινάς, Ψαρρός, Σχίζας, Βαρουτέλης, Σπύρου, Καρεγλής, Αλεξανδρής. (Τσατσαρώνης, Λαζάι, Νεσίμι, Μπασινάς, Ρέλλιας, Κωστόπουλος, Τελώνας).

ΕΠΑΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Νίκος Καρατζάς): Μητακίδης, Λαθουράς, Ρέτσας, Σολάκου, Γιαγκίνης, Μεταξάς, Μπάρδι, Πέππας, Πόγκας, Θαρρουνιάτης, Ντερβίσι. (Όμερι, Ρουμπής, Μπαλάκας, Ντάικο, Κιούσης, Λουλάι, Κιάκης).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου