Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Κ12 ΕΠΣΕ (Ε' ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Αίολος 5-4

Ο Άγιος Λουκάς κέρδισε 5-4 τον Αίολο, για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 "Γεραμάνης Νικόλαος" της ΕΠΣΕ. Συναρπαστικό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα στο γήπεδο Αγίου Λουκά. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Μιχελή (8′) και Φεργάδη (11′). Η ομάδα των Κριεζών έβγαλε αντίδραση και ανέτρεψε το σκορ (2-3), με γκολ των Τσαλιαγκού (18′), Ηλία (20′) και Καραμπούλη (24′), ο οποίος σκόραρε ξανά (45′), δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων (2-4) στους φιλοξενούμενους. 

Όμως έπειτα ο Άγιος Λουκάς ανέβασε την απόδοση του, φτάνοντας τελικά και εκείνος σε ανατροπή του σκορ και παίρνοντας τη νίκη, με τον Μιχελή να σκοράρει ξανά (46′) και τον Φεργάδη να σημειώνει ακόμη δύο γκολ (55′ και 58′), κάνοντας χατ-τρικ.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντούρας.

ΓΚΟΛ: 8′ & 46′ Μιχελής, 11′ & 55′ & 58′ Φεργάδης-18′ Τσαλιαγκός, 20′ Ηλίας, 24′ & 45′ Καραμπούλης.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Γιώργος Μπόκαρης): Μπαράκος, Πέτρου, Κιάτος, Γαλιτοπούλος, Μαχμουτάι, Μιχελής, Φεργάδης, Λαλιώτης, Τσαρούμης. (Νεοφώτιστος, Φωτιάς, Κομίτσι, Χιώτης, Κόλλιας, Κιούσης, Ράπτης).

ΑΙΟΛΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Δημολιάνης, Σταύρου, Μιχάλης, Μπονός, Ηλίας, Τσαλιαγκός, Καραμπούλης, Κωνσταντίνου, Μουρίκης. (Καπενής, Πάλλη, Κέκης, Σταμελιάς, Αργύρης, Κούλης, Καλιοντζής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου