Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Σταυρός-Ταμυναϊκός 0-0

Ο Σταυρός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Ταμυναϊκό, στην αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας. Αμφίρροπο το παιχνίδι στο γήπεδο Σταυρού, με τους φιλοξενούμενους σε γενικές γραμμές να δείχνουν πιο δραστήριοι επιθετικά, έχοντας στο 45′ δοκάρι με τον Γ. Ντόβολη, ο οποίος ήταν ο εκφραστής της καλύτερης στιγμής τους στην επανάληψη, στο 82′, με σουτ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Καρκαλής. 

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν κι εκείνοι αξιοσημείωτες επιθετικές στιγμές, με ίσως πιο χαρακτηριστική ένα σουτ από πλεονεκτική θέση του Τζαμίχα, στο 66′, που όμως δεν βρήκε στόχο.

Αυτός που δεν αποχώρησε χαμογελώντας πάντως από το γήπεδο ήταν ο προπονητής του Σταυρού Νίκος Κιαπέκος, κι αυτό γιατί δεν είδε όλο το ματς από τον πάγκο του.

Σε μια διαμαρτυρία στο πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του ζήτησε πέναλτι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για την ...εξέδρα.

Το τελικό 0-0 δεν άφησε ικανοποιημένη καμία ομάδα σε ένα παιχνίδι που είχε νεύρα και ένταση με αποκορύφωμα την αποβολή του Κιαπέκου.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσακός/Σέρρας-Ρούσσης.


ΣΤΑΥΡΟΣ (Νίκος Κιαπέκος): Καρκαλής, Βογιατζής, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Σεΐτης, Γιούλης, Τζαμίχας, Σπανός, Ντούμας, Καραχάλιος, Γραμματικόγιαννης. (Ρεπετσάς, Καλογιάννης, Ν. Γκίκας, Ευσταθίου, Σταματίου, Μπίτζος, Κατσαρής, Χουλιάρας, Δούδαλης).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Μπασινάς, Δήμου, Μαντζουράνακης, Μπελίτσος, Φωτιάς, Γ. Ντόβολης, Σταματούκος, Ζαχαρόπουλος, Μπράχα, Κονόμι, Ποδαράς. (Κιάτος, Κελάι, Κανάνι, Γλυκός, Πόγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου