Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Κ12 ΕΠΣΕ (Ε' ΟΜΙΛΟΣ): Ατρόμητος Αλιβερίου/Αυλωνάρι-Άτλαντας Κύμης 2-5

Ο Άτλαντας Κύμης κέρδισε 5-2 την ομάδα Ατρόμητος Αλιβερίου/Αυλωνάρι, για την τρίτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 "Τσάλας Στέλιος" της ΕΠΣΕ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό με τον G. Mamrikishvili και στο 8′ ο Μόνος ισοφάρισε 1-1. 

Τρία λεπτά μετά έγινε το 1-2 με τον Μαργωμένο, ενώ στο 16′ ο Μόνος σκόραρε ξανά, για το 1-3, ενώ στο 20′ ο Σπηλιώτης σημείωσε το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων. 

Στο 28′ ο G. Mamrikishvili μείωσε 2-4 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 28′, ενώ στο 47′ ο Μαργωμένος σκόραρε κι εκείνος, διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κηρύκος.

ΓΚΟΛ: 3′ & 28′ G. Mamrikishvili-8′ & 16′ Μόνος, 11′ & 47′ Μαργωμένος, 20′ Σπηλιώτης.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ/ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Σαμαράς): Χροναίος, Τσούρτος, Α. Σαμαράς, Λεβέντης, Karraci, Νίκολη, G. Mamrikishvili, Τσάλας, Καραγιάννης. (Σ. Σαμαρά, Μίζας, Δημητριάδης, Αργύρης).

ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΥΜΗΣ (Δημήτρης Καραμπίνης): Ξιάρχος, Μακρυγιάννης, Λιάπης, Τότολος, Δεμερούτης, Μόνος, Boja, Μαργωμένος, Σπηλιώτης. (Αργυρόπουλος, Φαληρέας, Παρασκευόπουλος, Δουλγεράκης Τσεκόγια, Ζουρμπουλή, Κρινής, Βασιλειάδης, Λάμπρου, Ζόγου, Καλούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου