Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Δροσιά-Ταμυναϊκός 2-3

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε στη Δροσιά τον ΑΠΚΟ 3-2, στη δέκατη αγωνιστική της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας. Η ομάδα του Αλιβερίου απείλησε στο 9′ με σουτ του Κανάνι που απέκρουσε ο Σωτηρόπουλος και τρία λεπτά μετά δεν τελεσφόρησε ούτε η μακρινή τελική προσπάθεια του Μπράχα. 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 22′ με πλασέ του Σπανού. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Κανάνι που προσπάθησε αποκρούσει ο Σωτηρόπουλος, με την μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει και το δοκάρι. 

Στο 39′ ο ΑΠΚΟ είχε την ευκαιρία για να φτάσει σε προβάδισμα δύο τερμάτων με σουτ του Σπανού, που έφυγε στην αντεπίθεση, που πέρασε πάνω από τα γκολπόστ. 

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 56′ με κεφαλιά του Γ. Ντόβολη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπελίτσου. Τέσσερα λεπτά το σουτ του Σακκά πέρασε λίγο έξω για του γηπεδούχους και ίδια κατάληξη είχε στο 68′ και η κεφαλιά του Πετράκη. 

Το παιχνίδι είχε ακόμη πιο άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά. Αρχικά, στο 82′ ο Μπράχα ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ, με δυνατό σουτ. 

Δύο λεπτά μετά ο Σπανός ‘απάντησε’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με σουτ στην επαναφορά, έπειτα από αρχική προσπάθεια του Αργυρού στο οριζόντιο δοκάρι. 

Η φάση που έκρινε το παιχνίδι υπέρ του Ταμυναϊκού έγινε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Φωτιά να χαρίζει το ‘τρίποντο’ στην ομάδα του με κεφαλιά.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Πριόνας-Ρουμπής.

ΓΚΟΛ: 22′ & 84′ Σπανός-56′ Γ. Ντόβολης, 82′ Μπράχα, 90’+2′ Φωτιάς.


ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Διοκμετζίδης, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης (80′ Αργυρός), Αγγελάτος (88′ Μπαζώτης), Πετράκης, Σπανός, Λάμπρου (80′ Μπανάσης), Σακκάς (80′ Τσαμούρας).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Δήμου, Μαντζουρανάκης, Μπελίτσος, Φωτιάς, Γ. Ντόβολης (70′ Πέππας), Κονόμι (63′ Αντζέλι), Ζαχαρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μπράχα (90’+2′ Αναστασίου), Κανάνι (63′ Γλυκός), Πόγκας (46′ Σταματούκος).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου