Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Γ' ΕΠΣΕ (Δ' ΟΜΙΛΟΣ): Άγιος Λουκάς-Κονίστρες 3-2

Ο Άγιος Λουκάς κέρδισε 3-2 τις Κονίστρες, στην έκτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της γ' κατηγορίας Εύβοιας. Ο Μάλλιος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 31′ και στο 49′ ο Αντωνίου ισοφάρισε 1-1. 

Στο 72′ ο Κούκης έδωσε το προβάδισμα στις Κονίστρες, με τον Φελέρη Ν. να ισοφαρίζει 2-2 για τον Άγιο Λουκά, με πέναλτι (για τον καταλογισμό του διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι). Ο Κιούσης σκόραρε ξανά στο 90′, σημειώνοντας και το νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

Η ομάδα του ΑΟ Αγίου Λουκά αναφέρει για το παιχνίδι στην σελίδα του στο fbook:

"Α.Ο ΑΓ.ΛΟΥΚΑ-Α.Ο ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ 3-2

Σε ένα ματς με δυνατές συγκινήσεις οι «λιγνιτωρύχοι» του Δημήτρη Γούναρη κατάφεραν να πάρουν ακόμη μια νίκη που τους διατηρεί στην κορυφή του πρωταθλήματος. 

Τα πανηγύρια στον ουρανό δεν έχουν κοπάσει ακόμα και το χαμόγελο κάποιου θα έχει καλύψει όλη την πλάση βλέποντας το καμάρι του να μην ξεκολλά από την πρωτιά. 

Σκόρερ: Μάλλιος, Φελέρης Ν. , Κιούσης."


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωνστάντιος/Ντούρας-Δάλλας.

ΓΚΟΛ: 31′ Μάλλιος, 78′ Φελέρης Ν., 90′ Κιούσης-49′ Αντωνίου, 72′ Κούκης.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (Δημήτρης Γούναρης): Τζανής, Τριτσώνης, Γκαρούτσος, Κρόκος, Π. Φελέρης, Λάμπρου, Μάλλιος, Κιούσης, Ν. Φελέρης, Μεταξάς, Νικολάου. (Γιαννούλης, Τόλιζας, Σταμελιάς, Περήφανος).

ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ (Παύλος Βογιατζής): Μπενέτος, Πόγκας, Κ. Κωτσής, Γεωργικόπουλος, Κρινής, Αντωνίου, Ε. Αγγελόπουλος, Μελισσάρης, Πίγκος, Μιχαλομιχελάκης, Καραγιάννης. (Κούκης, Α. Αγγελόπουλος, Α. Μιχαλομιχελάκης, Σαμαρτζής, Χατήρας, Στεφάνου, Ν. Κωτσής, Βογιατζής).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου