Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Κ12 ΕΠΣΕ (Δ' ΟΜΙΛΟΣ): Ταμυναί-Ακαδημία Ερέτριας 4-4

Η Ταμυναί αναδείχτηκε ισόπαλη 4-4 με την Ακαδημία Ερέτριας, για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 "Τσάλας Στέλιος" της ΕΠΣΕ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2′ με τον Χιώτη και τρία λεπτά μετά ο Φουρμούζης έκανε το 1-1 και στο 13′ σκόραρε ξανά, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο σκορ για την ομάδα της Ερέτριας. 

Στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Αλιβερίου ισοφάρισε 2-2 με τον Φεργαδή, ο οποίος δύο λεπτά μετά σκόραρε ξανά, κάνοντας το 3-2. Στο 43′ ο Τσίγκρος έκανε το σκορ 4-2, με τους φιλοξενούμενους στη συνέχεια αρχικά να μειώνουν 4-3 στο 48′ με τον Αργύρη και ισοφαρίζουν ξανά στο 55′ με τον Αντζέλι, με το 4-4 να μην αλλάζει ως το φινάλε.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 2′ Χιώτης, 14′ & 16′ Φεργαδής, 43′ Τσίγκρος-5′ & 13′ Φουρμούζης, 48′ Αργύρης, 55′ Αντζέλι.


ΤΑΜΥΝΑΙ (Γιώργος Μπόκαρης): Μπαράκος, Μαραγκουδάκης, Γιαννούλης, Γαλιτόπουλος, Φεργαδής, Βασιλείου, Τσίγκρος, Δήμου, Καδδίτης. (Τσαρούμης, Φωτιάς, Παπακωνσταντίνου, Ράπτης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Σπύρος Μήτρου): Καρράς, Αντεμάι, Ευαγγελίου, Σταματούκος, Αντζέλι, Γκαντίνκα, Αργύρης, Νασάκης, Φουρμούζης. (Παναγιώτου, Στάμος, Παλάσκας, Βουλγαρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου