Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Ελλήσποντος 0-0

Ο Ταμυναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Ελλήσποντο, στην ένατη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας Εύβοιας. Με οργανωμένη αμυντική τακτική το νεανικό σύνολο της ομάδας της Λαμψάκου έφυγε με θετικό αποτέλεσμα από το ‘Τσαρπάλειο’ γήπεδο, απέναντι στον Ταμυναϊκό, που είχε την υπεροχή, όμως απείλησε όμως σε λίγες φάσεις την αντίπαλη εστία, με ίσως πιο χαρακτηριστικές το σουτ του Μπελίτσου έξω από την περιοχή στο 42′ που απέκρουσε ο Κόκκινος, το σουτ του Μαντζουρανάκη στο 45′ που πέρασε λίγο έξω και το σουτ του Σταματούκου που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 72′.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Κωνστάντιος-Κελεπούρης.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Κότσαρης, Δήμου, Μαντζουρανάκης, Μπελίτσος, Φωτιάς, Ντόβολης, Πόγκας, Ζαχαρόπουλος, Μπράχα, Κανάνι, Κονόμι. (Κιάτος, Κελάι, Σταματούκος, Μπασινάς, Αναστασίου, Γλυκός, Ποδαράς).

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Νίκος Ευσταθίου): Κόκκινος, Φιόλα, Ντρέκης, Δέδες, Γκίκας, Γεωργαντόπουλος, Λέκκας, Κατσίμπρας, Ράζος, Καπατσούλιας, Καράι. (Λιάσκος, Τζαφέρος, Δημητρίου, Αναστασιάδης, Βαξεβάνης, Γιαννάκης, Τότσι, Λάμπρου, Μαστραγγελής).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου