Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Σαν Σήμερα (31/1/1988): Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι του Ν.Ο.Αλιβερίου για το '87

Σαν Σήμερα 31 Ιανουαρίου 1988 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η βράβευση των καλύτερων κολυμβητών του Ν.Ο.Αλιβερίου για το 1987 και μέσα από τον έντυπο τύπο της εποχής, θα σας μεταφέρουμε το κλίμα της εκδήλωσης αυτής του ΝΟΑ.

"Σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή (31.8.1988), στον Κάραβο Αλιβερίου στο κέντρο "Αμυλίδη", ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους καλύτερους και τις καλύτερες αθλητές του για το 1987.

Στην γιορτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Αλιβερίου κ. Λάζαρος Χρυσοστάλης, εκπρόσωπος του Υπολιμεναρχείου Αλιβερίου, ο κ. Τελώνης μετά της συζύγου του, εκ μέρους της ΕΚΟΦ ο Πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Αν. Στερεάς & Εύβοιας κ. Κ. Καραμουσουλάκης, εκ μέρους του Ν.Ο.Χαλκίδας ο κ. Αποστολάτος, καθώς επίσης ο Περιφερειακός προπονητής και Βαλκανιονίκης κ. Στ. Μαρινέλος, τα μέλη, φίλοι του ΝΟΑ και οι κολυμβητές-τριες του.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Σταμ. Αλέξης αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους έκαναν την τιμή να παραστούν στην καθιερωμένη εκδήλωση του ΝΟΑ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες του συλλόγου, για το 1987, τόσο στις μικρές κατηγορίες (10-11-12 ετών), που πήραν την 2η θέση στη Γεν. Βαθμολογία του θερινού περιφερειακού πρωταθλήματος, όσο και στην επιτυχία των κοριτσιών κατηγορίας (Νεανίδων & Α-Β-Γ-Δ) που κατέλαβαν την 2η θέση στην Γεν. Βαθμολογία του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος θαλάσσης, με αποκορύφωμα την επιτυχία των Γυναικών & Ανδρών που πήραν την Πρώτη θέση στην Γεν. Βαθμολογία του Παμπεριφερειακού πρωταθλήματος, κάτι που έγινε για πρώτη φορά από το 1961 έτος ιδρύσεως του ΝΟΑ.

Αλλά και στην υδατοσφαίριση η ομάδα του ΝΟ Αλιβερίου πήγε πολύ καλά, αφού τερμάτισε πρώτη στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής κατηγορίας, μαζί με το Ν.Ο. Λάρισας, ο οποίος προκρίθηκε λόγω διαφοράς τερμάτων.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι κατωθι καλύτεροι κολυμβητές-τριες για το 1987:

Καντζός Μανούσος, Νίνου Ελένη, Δήμου Παναγιώτης, Γιαννοπούλου Χρυσάνθη, Μπάνος Γεώργιος, Αλέξης Προκόπιος, Τσώνη Κατερίνα, Μπάνου Μαρία. Επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου βράβευσε τον κ. Κώστα Καραμουσουλάκη, για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα της Κολύμβησης, ο οποίος στην ομιλία του έκανε έκκληση προς τον Δήμαρχο Αλιβερίου, για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου στο Αλιβέρι.

Τέλος την Βασιλόπιτα του Ομίλου, έκοψε ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΑ κ. Στέφανος Παπουτσάς, που τόσα πολλά έχει προσφέρει στο ΝΟΑ."

*Στην ανάρτηση έχουν συμπεριληφθεί αποσπάσματα από της εφημερίδες, "Ευβοϊκός Χρόνος" & "Τα Σπορ του Σήμερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου