Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ανεβαίνει ο Άρης στο βαθμολογικό πίνακα

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στον Άγιο Ιωάννη ανάμεσα στον γηπεδούχο Αρη και τον φιλοξενούμενο Μιαούλη Φύλλων, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με ένα
προσωπικό γκόλ του Κοντραζίου να φεύγουν νικητές σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν δικαιολόγησαν την βαθμολογική τους θέση και μετά το σημερινό αποτέλεσμα έμειναν στους -5 από την κορυφή. Στο Α' ημίχρονο ο Αρης ξεκίνησε ποιο δυνατά και στο 8' σέντρα του Φωτιά και κεφαλιά του Κοντραζίου απόκρουσε ο Τσαβαρής. Στο 10' δυνατό σουτ του Κοντραζίου έφυγε άουτ. Στο 14' είχαμε την πρώτη επικίνδυνη επίθεση για τον Μιαούλη με τον Κατσαρή αλλά την τελευταία στιγμή ο Φωτιάς πρόλαβε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων και παραχώρησε κόρνερ. Στο 33' ο Μήτρου Ελ. δεν πρόλαβε να πλασάρει μπροστά από τον Τσαβαρή και στο 44' σουτ του Φέλερη Π. απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Μιαούλη.

Στο Β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους από νωρίς καθώς στο 48' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαμιώτη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ και φτάνουμε στο 52' όταν σε απόκρουση της άμυνας του ο Κοντραζίου πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο και σαν άνεμος πέρασε τους αμυντικούς και πλάσαρε έξοχα τον Τσαβαρή κάνοντας το 1-0. Στο 64' σουτ του Παναγιάρη απόκρουσε σε κόρνερ ο Τσαβαρής. Στα τελευταία 20' λεπτά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν δυο ωραία σουτ με τον Μπούλιο στο 70' λίγο άουτ και στο 78' ο ίδιος παίχτης είχε απευθείας εκτέλεση φάουλ που υποχρέωσε τον Καρκαλέτση να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση και να κρατήσει τη νίκη για την ομάδα του. Μετά την σημερινή τους νίκη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην 6η θέση και ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την κορυφή. 

Αρης Αγίου Ιωάννη: Καρκαλέτσης, Μήτρου Στ(63' Πάσχος), Φέλερης Ν, Ποδαράς, Φέλερης Π, Μάλλιος(83' Μεγαρίτης), Φωτιάς, Καλαμιώτης, Μήτρου Ελ(72' Θεοδωρακόπουλος), Κοντραζίου, Παναγιάρης(84' Στουραϊτης). 
Μιαούλης Φύλλων: Τσαβαρής, Καρβελάς Γ(61' Μακρής), Καρατζής(72' Τρίκκας Π), Ζαχαριάς, Σελεμάγ, Τουλούμης, Κικίδης, Μπούλιος, Καρβελάς Κ, Κατσαρής, Τρίκκας Κ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου