Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο Αμαρυνθιακός νικητής επι του Αγίου Λουκά

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του Αμαρυνθιακού, απέναντι στον Α.Ο.Αγίου Λουκά, με σκορ 2-0 για την 16η αγωνιστική του 3ου ομίλου, της Β΄ ερασιτεχνικής
κατηγορίας. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Είχαν την υπεροχή στο πρώτο 15αλεπτο του κάθε ημιχρόνου, όπου πέτυχαν και τα δύο τέρματα. Έτσι στην πρώτη ουσιαστική τους επίσκεψη, και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μυρτέζα Α. βρέθηκε τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, όπου πασάροντας υποδειγματικά έκανε το 1-0. 
Στο 24ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Κιμουλιάτης βγήκε μόνος απέναντι στον Τζάνη, με τον τερματοφύλακα του Αγίου Λουκά να λέει όχι. Δύο λεπτά αργότερα είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άγιο Λουκά, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σταμέλος έπιασε εξ επαφής το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, με τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων να διώχνει με υπερένταση. 
Έξι λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν Καραβάς και Σταματάκος συνεργάστηκαν άψογα μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να πλασάρει υποδειγματικά τον Τζάνη, κάνοντας το 2-0. 
Έτσι το υπόλοιπο του αγώνα εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Αμαρυνθιακού.

Αμαρυνθιακός: Πανταζής, Καλογέρας,(65' Λιατίφης Α)Λιατίφης Παν, Μυρτέζα Σελ, Αντωνίου, Τσιμπούκης, Καραβάς,(71' Σιλβέστρος)Κρεμασμένος, Κιμουλιάτης,(79' Αποστόλου), Μυρτέζα Αντ, Σταματάκος (88' Ζαχαριάς). 
Α.Ο.Αγίου Λουκά: Τζανής, Ρέτσας,(60' Καρκαλέτσης),Τριτσώνης, Ξύγγης, Ματέο, Μπάνος,(85' Μπιμπίκας), Νικολάου, Κιούσης, Δρίτσουλας,(60' Τσάλας), Σταμέλος, Πομάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου