Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

Σήμερα τα Φώτα και οι Φωτισμοί, η ισοπαλία δεν είναι αρκετή

Ηθελε να ...φωτιστεί -ανήμερα των Φώτων- και να κερδίσει ο Ταμυναϊκός τον Αιολικό, ωστόσο η ομάδα του Αλιβερίου πήρε μόλις έναν βαθμό, που δεν είναι αρκετός στην προσπάθεια που
κάνει να παραμείνει στην Γ' Εθνική. Ο Ταμυναϊκός προηγήθηκε στο σκορ, αλλά οι Μυτιληνιοί ισοφάρισαν και στο τελευταίο τέταρτο έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν και το διπλό.

Στο 3' σουτ του Λαλλά του Αιολικού έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε στο 10' καλό φάουλ του Μήτρου για τον Ταμνυναϊκό.
Στο 29' ο Κούρτης έχασε σημαντική ευκαιρία για τον Ταμυναϊκό, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.
Στο 37' ο Λαλλάς πλάσαρε μετά από λάθος του Μπάρδη, αλλά ο Πιλάτης πάνω στη γραμμή έσωσε τον Ταμυναϊκό.

Ηρθε το γκολ

Ο Ταμυναϊκός άνοιξε το σκορ στο 42' με γκολ του Ραμπαβίλα (φωτό). Από ωραία μακρινή πάσα του Β. Αναστασίου, ο Ραμπαβίλας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Γιώτα για το 1-0.

Ανέβηκε και ισοφάρισε ο Αιολικός

Στο β' ημίχρονο ο Αιολικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 77' έφτασε στην ισοφάριση με σκόρερ τον Κουτσούμπα, που έπιασε στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και πλάσαρε ιδανικά τον Μπάρδη για το 1-1.

Ο Κουτσούμπας είχε μπει ως αλλαγή στο ματς δέκα λεπτά νωρίτερα. 

Στο 79' ο Μπουρούς για τον Αιολικό έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 1-2 (οι του Ταμυναϊκού έδιωξαν πάνω στη γραμμή). Μάλιστα, ο Μπουρούς έτρεξε να πανηγυρίσει, νομίζοντας ότι έχει σκοράρει!
Ο Αιολικός ήταν πιο απειλητικός και στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Ταμυναϊκό να στέκεται τυχερός και να αποφεύγει την ήττα.
Στο 88' ο Κρόκος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε.  

Ντεμπούτο για λίγο (μπήκε στο 88') με τη φανέλα του Ταμυναϊκού έκανε ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Γιαννακόπουλος που ήρθε από τον Αγ. Ματθαίο Κέρκυρας.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: (Βαγγ. Λαθουράς): Μπάρδης, Κρόκος, Πιλάτης, Καρράς (88' Γιαννακόπουλος), Β. Αναστασίου, Ι. Αναστασίου, Κώτσης, Αντμίρ Ζάχι, Μήτρου, Ραμπαβίλας, Κούρτης.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κρητικός (76' Καδής), Νυφαδόπουλος (46' Καπταγιάννης), Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπηντήρης, Λαλλάς (61' Παπαδόπουλος), Διακορώνας (68' Κουτσούμπας), Παλαμουτσής, Μπουρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου