Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος πριν το Survivor... στο Αλιβέρι

Ο Γιάννης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του φετινού Survivor είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο για πολλούς Αλιβεριώτες αφού ο Ναυτικός Όμιλος Αλιβερίου φρόντισε
ο Γιάννης να είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση "aquathlon Kids".
'Ηταν 27 Αυγούστου 2017 που ο Γιάννης Δρυμωνάκος βρέθηκε στην παραλία του Καράβου δίπλα στους αθλητές του ΝΟΑ και σε πλήθος κόσμου.
Ο Γιάννης συμμετείχε στις βραβεύσεις των πρωταγωνιστών του aquathlon Kids αλλά βραβεύτηκε και ο ίδιος από τον ΝΟΑ για τις διακρίσεις του και την προσφορά του στην Ελληνική κολύμβηση.

Κι όπως δηλώνει, ο προπονητής του ΝΟΑ Προκόπης Αλέξης στην προσωπική σελίδα του, στο facebook ..."οι κολυμβητές έχουμε αντιπρόσωπο φέτος στο Survivor...καλή επιτυχία Γιάννη!!!"



Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, στην πεταλούδα. Εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολείο και ως personal trainer. Το Δεκέμβριο του 2007 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιάδες. Κολυμπάει από 5 ετών, μιας και τον παρότρυνε η μητέρα του. Πιστεύει ότι στη ζωή του έχει κάνει περισσότερα χιλιόμετρα στο νερό απ΄ότι περπατώντας. Του λείπει η αδρεναλίνη των αγώνων και αυτός είναι ένας λόγος που μπαίνει στο Survivor. Θέλει να ξαναβάλει στη ζωή του κάποιον αγωνιστικό στόχο. Στο Survivor θα έχει καθημερινό στόχο, τα αγωνίσματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου