Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πίτας Αστέρα Αλιβερίου

Σε πολύ καλό κλίμα, κάτι στο οποίο βοήθησε η νίκη της αντρικής ομάδας στον αγώνα που προηγήθηκε με την Ερέτρια και με την παρουσία αθλητών απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, η κοπή της
πίτας του Αστέρα Αλιβερίου στο καφέ-μπαρ Novus στον Κάραβο. Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Πεταχτής καλωσόρισε τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές Θανάση Λασπά, Τόλη Ρέτσα, Βαγγέλη Αργύρη, τους γονείς και φίλους της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς για την βοήθεια τους.

Έγινε αναφορά στις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ και βόλεϋ όπως επίσης και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.
Τα φλουριά ήταν τρία για το μπάσκετ και τρία για το βόλεϋ που αντιστοιχούσαν σε μπάλες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η δημοτικός σύμβουλος Μαργαρίτα Μέξη, η Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Κόλλια-Βότση, η Πρόεδρος του Ν.Ο.Αλιβερίου Δήμητρα Ράπτη, η ταμίας Ευτυχία Ρεβύθη και ο προπονητής Ν.Ο.Α. Προκόπης Αλέξης.

Ο Πρόεδρος μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. που αποτελείται από τους Παναγιώτη Μάστορη, Έφη Μερτύρη, Βασίλη Δροσάτο, Γιάννη Κρόμπα, Σταύρο Καραμάνο και Γεωργία Καγγέλη, ευχήθηκαν καλή χρονιά, υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες στους αθλητές και τα μέλη του συλλόγου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου