Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Ταμυναϊκός: Καρδάσης ήρθε, Κικίδης έφυγε

Σημαντική ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας για τον Ταμυναϊκό. Απέκτησε τον 19χρονο Δημήτρη Καρδάση που αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό. Με εξαιρετικές συστάσεις έρχεται ο νεαρός στο Αλιβέρι που έχει πέντε συμμετοχές με τον Αχαρναϊκό (3 για το πρωτάθλημα τη Β' Εθνικής και δύο για το
κύπελλο Ελλάδας με Κισαμικό και Ολυμπιακό Πειραιώς). Ο παίκτης τέθηκε στην διάθεση του Βαγγέλη Λαθουρά και έκανε την πρώτη του προπόνηση. Στον Ταμυναϊκό γίνονται κινήσεις για ακόμα μια-δύο μεταγραγές, με έναν Πολωνό να δοκιμάζεται, ενώ αναμένεται στο Αλιβέρι και ένας επιθετικός με παραστάσεις από την Γ' Εθνική τις επόμενες μέρες.
Εν τω μεταξύ παρελθόν από την ομάδα του Αλιβερίου είναι πλέον ο Θοδωρής Κικίδης. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος ο οποίος αποτέλεσε το καλοκαίρι προσωπική επιλογή του Δημήτρη Λύκου-(Πρώην προπονητής Ταμυναϊκού)-δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε. Ο δεκαοχτάχρονος αμυντικός έχοντας φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Βατώντα και Ηρακλή Ψαχνών προσέλκυσε με τις εμφανίσεις το ενδιαφέρον του Ταμυναικού. Στη πρώτη του χρονιά στη Γ' Εθνική δεν πήρε τις ευκαιρίες παρά τις καλές του εμφανίσεις στα παιχνίδια κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου