Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Αφοί Κατσάμπα & Παπαδάκης ήρθαν, Σταμέλος & Ζαρίφης έφυγαν

Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Ταμυναϊκός κι έκανε και 5η μεταγραφή στη χειμωνιάτικη περίοδο. Είναι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Θοδωρής Παπαδάκης που ήταν στον Αστέρα Αμαλιάδας από το καλοκαίρι. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Ηλιούπολη,
ο Όμηρος Νεοχωρίου και ο Αχαρναϊκός. Ενώ στην απόκτηση των αδελφών Κατσάμπα προχώρησε ο Ταμυναϊκός, καθώς μετά τη συμφωνία με τον Παναγιώτη Κατσαμπά στην ομάδα του Αλιβερίου θα αγωνίζεται και ο αδερφός του, Κώστας Κατσαμπάς.


Ο Παναγιώτης Κατσάμπας είναι μέσος και αγωνιζόταν στον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής. Μάλιστα στον α' γύρο είχε παίξει βασικός, τόσο εναντίον του Ταμυναϊκού, όσο και εναντίον του Α.Ο.Χαλκίς. Είναι 20 ετών, η καταγωγή του είναι από το Αγρίνιο και πριν πάει στην ομάδα της Μυτιλήνης αγωνιζόταν στην Κύπρο (Φοίνικας Χρυσοχούς).
Στην Κύπρο ήταν και ο αδελφός του Κώστας, και αγωνιζόταν στον Άτλαντα Αγλατζιάς. Έχει κλείσει τα 22 και αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας.
Τόσο ο Παπαδάκης, όσο και ο Κώστας Κατσάμπας (οι δυο τελευταίες μεταγραφές της ομάδας) θα είναι στη διάθεση του προπονητή Βαγγέλη Λαθουρά για τον αγώνα στη Ραφήνα με την Τριγλία, αφού εκδόθηκαν τα δελτία τους.


Ο Αλέξανδρος Σταμέλος & ο Ζαρίφης Αναστάσιος, λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισαν να σταματήσουν με τον Ταμυναϊκό, με το Δ.Σ. να τους ευχαριστούν για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Σταμέλο για την εώς τώρα μεγάλη προσφορά του στην ομάδα του Ταμυναϊκού.
Οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας "πληροφορίες" αναφέρουν ότι δεν εξαντλούνται εδώ, καθώς γίνονται επαφές για ακόμη "δύο" και μάλιστα εγνωσμένης ποδοσφαιρικής αξίας παίκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου