Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Δηλώσεις του Β.Λαθούρα στο starsports

Εκτός λόγω τραυματισμού ο Mητακίδης,αμφίβολος ο Σιλιγαρδάκης, στην αποστολή ο Μπασινάς. Aναμένονται τα δελτία των Κατσάμπα και Γιαννόπουλου...και η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών στο Ταμυναϊκό
θεωρείται δεδομένη όπως και αποφασιστικότητα όλων των μελών του ποδοσφαιρισκού τμήματος για νικηφόρο ξεκίνημα στο 2018 προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να παραμείνει στη κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση κινείται για την ενίσχυση της ομάδας και ήδη υπάρχουν προσθήκες στις οποίες μπορεί να υπολογίζει ο Βαγγέλης Λαθουράς.

Στον αγώνα με τον Αιολικό η ομάδα του Αλιβερίου με καλή ψυχολογία από τη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου θα επιδιώξει τη νίκη και το τρίποντο. ""Παίζουμε πάντα για τη νίκη και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέουμε. Δεν πονάμε στην αμυντική μας λειτουργία, θέλουμε να σκοράρουμε και να νικήσουμε", δήλωσε στο strarsports ο προπονητής του Ταμυναίκού ο οποίος κάλεσε τους υγιής φιλαθλους να υποστηρίξουν την ομάδα: "Χρειάζεται η παρουσία των υγιών φιλάθλων που υποστηρίζουν την ομάδα, αυτών που θέλουν να τη βοηθήσουν για να νικήσει και όχι αυτών που 'έρχονται στο γήπεδο για να βρίσουν". 

Ο Μητακίδης δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Σιλιγαρδάκη που τραυματίστηκε στον ημιτελικό με την Ν. Αρτάκη. Αντίθετα στην αποστολή θα βρεθεί ο Μπασινάς που επέστρεψε μετά από έξι μήνες. Αγώνες δρόμου γίνεται για την έκδοση των δελτίων του Κατσάμπα και Γιαννόπουλου  

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τον διευθύνει o Αλιάγας με βοηθούς τους Πλάκα και Παύλο και οι τρεις από τη Δυτική Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου