Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Επέστρεψε ο Μπασινάς, έπεται συνέχεια για τον Ταμυναϊκό

Επέστρεψε ο γκολκίπερ Κώστας Μπασινάς και πάλι σε γνώριμα εδάφη, μιας και την περσινή χρονιά (16-17) και αφού είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ταμυναϊκό είχε
αποχωρήσει για τον Οπούντιο Μαρτίνου. Ο Τερματαφύλακας του Ταμυναϊκού πλέον, παρακολούθησε μάλιστα και τον ημιτελικό με την Αρτάκη και επέστρεψε με το πούλμαν της ομάδας.
Παράλληλα, με την υπόλοιπη ομάδα του Ταμυναϊκού προπονούνται δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Νίκο Παππά και Παναγιώτη Κατσαμπά. Ο Παππάς προέρχεται από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Κατσαμπάς ανήκε στο έμψυχο δυναμικό του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και αν τελικά έρθει στον Ταμυναϊκό θα είναι η δεύτερη φορά που θα επισκεφθεί το Αλιβέρι μιας και για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, τον είχαμε δει αντίπαλο μας τότε με την ομάδα της Λέσβου. Αμφότεροι είναι νεαροί και ταλαντούχοι, ενώ αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης.
Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες της Mikriliga, ίσως οι προαναφερθείσες μεταγραφές να μην είναι οι μόνες...μιας και ο Ταμυναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Κορνελάτο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε το καλοκαίρι από την ομάδα του Αλιβερίου με προορισμό τον Α.Ο. Παλαιόχωρας.
Τώρα, όμως, μοιάζει πολύ πιθανή η επιστροφή του στην Εύβοια. Ο Κορνελάτος έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανελευσινιακό, Ιάλυσο, Χαλκίδα και άλλες σημαντικές ομάδες. Τις επόμενες μέρες ή και ώρες θα γίνουν γνωστά τα πλάνα και οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Αλιβερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου