Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Αλάτσατα-Ταμυναϊκός 0-1

Ο Ταμυναϊκός κέρδισε 1-0 τ’ Αλάτσατα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΕ. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δείχνουν να έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, με τον ΑΟΑ καλά στημένο αμυντικά να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. 

Η ομάδα του Αλιβερίου προσπάθησε να απειλήσει με σουτ των Σταματούκου (14′: σε κόρνερ ο Τσιμπός), Τρεπεκλή (20′: άουτ) και Ποδαρά (37′: άουτ). Απ’ τη μεριά τους οι γηπεδούχοι είχαν σουτ με Αργυρό (8′ και 20′) και Ντούκα (44′), που δεν βρήκαν στόχο. 

Ίδια η εικόνα του αγώνα και στην επανάληψη, με τον Ταμυναϊκό να βρίσκει τελικά το νικητήριο γκολ στο 70′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ι. Μώρου, σουτ του Σταματούκου (απέκρουσε ο Τσιμπός), ο Ντούρμας με σουτ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να πλησιάζουν στο +5 και +7 αντίστοιχα Αμαρυνθιακό και Αρτάκη. 

Προηγούμενα, ο Ταμυναϊκός είχε σουτ με Ντόβολη (60′)-Τρεπεκλή (67′), που κατέληξαν άουτ, ενώ απ’ τη μεριά τους τ’ Αλάτσατα είχαν σουτ με τον Αργυρό στο 53′ (απέκρουσε ο Ζωντός) και στο 66′ (άουτ). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας στις καθυστερήσεις κεφαλιά με τον Αγγελάκη, που μπλόκαρε ο Ζωντός.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Ντόβολης Ε.-Καραδήμος.

ΓΚΟΛ: 70′ Ντούρμας.


ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Τάσος Ταυταρίδης): Τσιμπός, Σταμέλος, Ε. Ντεγιάννης, Θ. Ντεγιάννης, Χ. Κουτσαυλής, Θ. Κουτσαυλής (72′ Βλάχος), Μήτρου (85′ Τουζούν), Ντούκα (75′ Αγγελάκης), Τσιαμπαλής, Αργυρός, Π. Ζαχαριάδης.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τάκο (25′ Κ. Πέππας λ.τ.), Καρατζάς, Αναστασίου, Ντούρμας, Σταματούκος, Ντόβολης (60′ Ι. Μώρος), Τρεπεκλής (72′ Αντζέλι), Ποδαράς (72′ Μπράχα), Μανδράκας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου