Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Α' ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Μακρυκάπα 3-2

Ο Ταμυναϊκός επικράτησε 3-2 της Μακρυκάπας, στην αναμέτρηση της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής της μεγάλης ευβοϊκής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο πέμπτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ι. Μώρου και στο 21′ ο Σταματούκος με ατομική προσπάθεια και πλασέ διπλασίασε τα τέρματα τους, ενώ στο 32′ ο Ι. Μώρος σκόραρε ξανά, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι αυτή τη φορά. 

Στην επανάληψη ο ΑΟΜ έβγαλε αντίδραση. Μείωσε 3-1 στο 58′ με σουτ του Μήτρου μέσα απ’ την περιοχή και βρέθηκε σε απόσταση βολής στο 77′, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κονόνι. 

Αμφίρροπο το ματς -που είχε πολύ καλό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του- στη συνέχεια, με τους "λύκους" να προσπαθούν να φτάσουν στην ισοφάριση και τον Ταμυναϊκό να ψάχνει απ’ την πλευρά του το τέταρτο γκολ στην κόντρα, χωρίς τελικά το 3-2 να αλλάξει ως το φινάλε.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανιηλίδης/Ντόβολης Ε.-Νέγρης.

ΓΚΟΛ: 5′ & 32′ Ι. Μώρος, 21′ Σταματούκος-58′ Μήτρου, 77′ Κονόμι.


ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας (28′ Πομαρές), Τσολάκος (68′ Δήμου), Τάκο, Αναστασίου, Αντζέλι (53′ Ντοβόλης), Σταματούκος, Κ. Πέππας, Ντούρμας, Ι. Μώρος (68′ Μπράχα), Μανδράκας (53′ Καρατζάς).

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ (Βαγγέλης Ζέρβας): Πάττας, Λέκκας (46′ Πασάι), Γκέκας, Γκρινιάρης, Πουρνής, Μαστροκώστας (90’+2′ Σ. Στούμπος), Λειβαδίτης, Μπελίτσος, Σίδερης (72′ Βουρδάνος), Κονόμι, Μήτρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου